Binnenkijken bij Soho House, een van de nieuwe hotspots in Amsterdam

Redactie 5 aug 2018 Entertainment

In het Soho House kom je niet zomaar binnen. Het is namelijk een exclusieve club voor mensen in de creatieve sector aka mensen met een dikke portemonnee. Je kunt alleen lid worden als je wordt aangedragen door twee bestaande leden. Sinds de oprichting van Soho House, zijn er zo’n achttien clubs, restaurants, hotels en spa’s die dienen als clubhuis. Nu dus ook in Amsterdam.

De locatie in het iconische Bungehuis aan de Spuistraat in Amsterdam opende deze week haar deuren. Eerder was dit gebouw een onderdeel van de Faculteit Geesteswetenschappen van de UvA. En vanaf nu is het een plek voor high class fissa’s en poppende flessen champagne. Je komt alleen binnen met een memberpass en naar verluidt kost zo’n pas je 1.600 euro per jaar. Of het er echt gezellig is vragen wij ons dus af, maar dat het een prachtige plek is, dat moge duidelijk zijn.

In het gebouw zijn 79 slaapkamers, vergaderruimtes, een dikke gym, spa, restaurant en een club. Snel effe iemand vinden dus die lid is van deze exclusieve club, dan kun je binnenkort zelf checken hoe dik de party’s zijn die je daar kunt gooien. Poolparty op het dak, sowieso nummer 1 op de wensenlijst bij deze.

Foto’s: Soho House.

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij Soho House, een van de nieuwe hotspots in Amsterdam
Sluiten