Société-X biedt onvergetelijke feesten die je stoutste fantasieën mogelijk maken

Redactie 27 mrt 2019 Entertainment

Een avondje naar de club is uitermate vermakelijk, maar als je echt eens een bijzonder feest wil meemaken, dan moet je naar een party van Société-X. Als je een beetje open minded bent dan krijg je er een avond voor terug waar je grootste erotische dromen werkelijkheid worden. 

Als je met je vriendin in bent voor een spannend avondje, dan is dit de plek waar je moet zijn. Wel met je vriendin ja, want alleen stelletjes zijn welkom op de feesten van Société-X. Oh wacht, single vrouwen trouwens ook. Denk nu niet dat dit een grote orgie is waar de piemels in het rond zwaaien en de vagina’s massaal klaarliggen. Dit zijn high class feesten, vriend. Geen bier en mini-frikandellen, maar champagne en oesters.

Chique

Iedereen gaat dan ook netjes gekleed. De mannen in een smoking of een mooi pak, de vrouwen in prachtige lingerie, die je later op de avond wellicht mag uitpakken als de klik daar is. Mensen zijn er vooral om een leuke avond te hebben, waar dj’s lekkere plaatjes draaien, gedanst wordt en mensen staan open voor contact. Zoals in het boek Ruimte voor Liefde (aanrader) van Joyce Spijker al naar voren komt: dit is de broedplaats waar de contacten worden gelegd voor verdere avonturen. Mensen gaan respectvol met elkaar om en er wordt een zero-tolerance beleid op het gebied van gedrag gehanteerd: als je één klacht krijgt, dan ben je nooit meer welkom. Doel van de feesten is om ‘erotische vrijheid voor iedereen te bereiken waarbij iedereen een hoger niveau van erotische tevredenheid bereikt’. Zeg eerlijk, hoe mooi klinkt dat?

Knappe mensen

Qua doelgroep kun je een jonge open minded bezoekers verwachten. Erotische feesten hebben misschien de naam dat daar van die internetgekkies als Geile Gerda en Bronstige Bertje rondlopen, maar op Societé-X is dat duidelijk niet het geval. Niet gek ook, want dit feest kent als enige erotische feest een strikt deurbeleid en alleen members krijgen toegang. Dat maakt Societé-X een feest voor gezellige gelijkgestemden die de wereld met een vrije geest tegemoet treden. Seksjournaliste Marith Iedema bezocht eerder een van de legendarische avonden en zei dat ze nog nooit zoveel knappe mensen bij elkaar had gezien. Om maar even aan te geven.

Drie keer per jaar organiseert Société-X een feest in Nederland voor in totaal zo’n 450 mensen. Dat het altijd stijf uitverkocht is, bewijst wel de populariteit van de feesten. Zo werd er onlangs een gemaskerd Venetiaans bal georganiseerd in een schitterend kasteel. Verder is er ook een eigen datingsite, waar alle leden een eigen profiel hebben, waar ze andere stellen of vrouwen (dus geen single mannen) beter kunnen leren kennen.  Het motto van Société-X is iets wat ons in elk geval wel aanspreekt: “We leven maar één keer en we hebben besloten de tijd van ons leven te hebben”. Dat lijkt ons een goede uitgangspositie om het leven te vieren. Mocht je interesse zijn getriggerd om een feest te bezoeken, check vooral de aftermovie van het laatste event. Op societe-x.nl kun je je vrijblijvend aanmelden. Het eerstkomende event is op 1 juni in Amsterdam. Trek de stoute schoenen aan en wie weet wat voor zinderende avonturen het je zal opleveren!

In samenwerking met Société-X

Reageer op artikel:
Société-X biedt onvergetelijke feesten die je stoutste fantasieën mogelijk maken
Sluiten