Geen stress meer over SOA’s, je kan je nu online laten testen

redactie 21 nov 2018 Entertainment

Misschien heb je er zelf wel eens mee in de shit gezeten, SOA’s. Je hebt net een lekkere vrijpartij met je crush gehad, maar het voelde toch niet helemaal goed. Niet is vervelender dan te twijfelen, zou ik  misschien een SOA hebben? Stress krijg je ervan, da’s nooit goed voor je. Gelukkig is er nu een snelle oplossing om meer duidelijkheid te krijgen.

Je bent echt niet de enige die twijfelt over SOA’s. Het is echt geen taboe maat. In 2017 hebben meer dan 150.000 mensen een SOA-test laten doen, 18%  daarvan was positief getest. Als je een snelle rekenaar bent, dan zag je al dat 82% wel save zit. Dan ben je natuurlijk happy, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het liefst wil je nare dingen uit kunnen sluiten toch?

Online testen

Je gezondheid gaat meestal boven alles. Dit lichaam moet je immers nog je hele leven meenemen. Het is dus dan ook goed om je te laten testen op SOA’s. Het is goed voor je eigen gezondheid en die van anderen. Want het zou lullig zijn als jij je bedpartners ermee opzadelt zonder dat ze daar erg in hebben. Gelukkig staat de tijd niet stil en zijn er steeds meer andere mogelijkheden gevonden om je te laten testen. Wist je dat het nu zelfs online kan?

Binnen 48 uur

Tegenwoordig kun je jezelf laten testen op SOA’s. En dat gaat Snel. Online. Anoniem. Dat is wel zo chill. Je neemt zelf je lichaamsmateriaal af en stuurt dit vervolgens door naar het lab. Zij gaan het voor je analyseren, zodat jij binnen 48 uur de uitslag krijgt. Dit wordt gedaan met een unieke code, zo blijf alles lekker anoniem. Daarnaast kost het je ook geen fortuin om het te laten doen. Alle barrières liggen ver in het verleden.

Goedkoper

Kijk hier voor een tesalize.me SOA test. Het is overigens ook gewoon te krijgen bij de lokale apotheek. Een aantal GGD’s is nu ook aan het werk met deze tests. Het is goedkoper dan de huisarts, want deze dude snoept van je eigen risico. Dat wordt hiermee voorkomen. Meer weten over SOA’s, check deze website eens

Reageer op artikel:
Geen stress meer over SOA’s, je kan je nu online laten testen
Sluiten