De openingsstunt op het knetterende Snowbombing festival is te gek

Redactie 6 apr 2017 Entertainment

Het Oostenrijkse skiplaatsje Mayrhofen wordt ieder jaar opgeschud tijdens het Snowbombing Festival. Dit leipe festival bestaat inmiddels al 18 jaar en is uitgegroeid tot een episch Alpenfestival. Zowel het heetste als het coolste festival van Europa – kijk maar naar de video’s.

Het stadje wordt ieder jaar omgebouwd tot een winterwonderland waar geen pretpark tegenop kan. Duizenden mensen komen dan op het plaatsje af om te verdrinken in de Flugels, Jagermeisters en pullen bier. Ook kan er goed geskied worden op de pistes rondom het festival en zijn er luxe spa’s, iglo raves en bosfeesten. Het festival is origineel, ongeëvenaard, episch en helaas al aan de gang. Het duurt van 3 tot 8 april, maar volgend jaar zijn ze er weer. Kijk voor meer informatie op de site.

Dit jaar hadden ze dankzij Sony wel een hete vette openingsstunt, toen er na zonsondergang twee professionele snowboarders de berg af vlogen. Ze droegen skipakken die versierd waren met LED-verlichting en hielden ieder de nieuwste draadloze speakers van Sony vast. Ook de snowboards waren helemaal gestyled zoals je kent van de films van TRON Legacy. Daarbij waren artiesten als Chase & Status en Groove Armada ingevlogen om het feest af te maken.

Bekijk de video’s hieronder, als je wil wegkwijnen van jaloezie:

Reageer op artikel:
De openingsstunt op het knetterende Snowbombing festival is te gek
Sluiten