Snowboarding: For Me – belooft een dikke boardfilm te worden

koen 23 jan 2015 Entertainment

Snowboardfilms, wij kunnen er op de redactie geen genoeg van krijgen. The Art Of Flight is er bijvoorbeeld eentje die wij met veel plezier gerust vijf keer in het jaar kunnen checken. Verse poeder, onherbergzame gebieden, dropping met een helikopter om die ene afdaling te pakken waar nog nooit iemand is geweest en dan ook nog eens ondersteund door vette muziek. Gruwelijk.

De film Snowboard: For Me heeft de potentie om net zo’n dikke boardklassieker te worden als The Art Of Flight. Een film van het merk Oakley waarin al hun top riders laten zien wat de sport en lifestyle van het snowboarden voor hun betekent. Ook nu gaan een stel zwaargewichten uit het snowboarden, met onder andere Shaun White, Nicolas Müller en Jake Blauvelt, weer de vetste afdalingen pakken in de prachtige, ongerepte natuur van British Columbia. Het gevoel wat die gasten moeten hebben als zij voor eerst een afdaling pakken in een lading verse sneeuw en op een plek waar nog nooit iemand heeft geboard. Dat gevoel moet onbeschrijfelijk zijn.

De film kun je checken via iTunes. Wil je toch eerst even de trailer zien? Wij hebben een clipje van deze movie voor jullie klaar staan. Check it out.

Reageer op artikel:
Snowboarding: For Me – belooft een dikke boardfilm te worden
Sluiten