Gast stuurde per ongeluk sms naar verkeerde en is nu met haar getrouwd

Redactie 19 mrt 2018 Entertainment

Een sms’je sturen naar een verkeerd nummer, het overkomt iedereen wel eens. Meestal zeg je daarna iets in de trant van ‘Oh sorry, verkeerde nummer’ en ga je weer verder met je leven. De 44-jarige Michael Evangelou leverde een sms’je naar het verkeerde nummer daarentegen iets heel moois op, want niet veel later ging hij al op zijn knieën. 

De autoverkoper was van plan om naar de film Girls Trip te gaan en stuurde daarom, als herinnering, zichzelf een sms’je. Girls Trip, oké. Hier begint het verhaal al apart te worden. Helaas, of juist niet, kreeg hij een bericht terug. ‘Wie ben jij?’ Michael legde aan de 37-jarige visagiste Lina Dahlbeck uit wat er mis was gegaan. Beiden vonden het wel grappig en raakten aan de praat. Het was zelfs zo gezellig dat ze vijf uur na het foutieve verzonden berichtje een date planden.

Dubai

Het bovenstaande gedeelte was maar een klein stukkie wat merkwaardig is. Maar daarna ging het wel heel snel. Lina vertelde over haar droom om ooit in Dubai te wonen en Michael was helemaal enthousiast. Dat leek hem ook ontzettend tof om te doen. Het enige minpuntje aan de droom was, dat het een moslimland is en wilden ze daar gaan wonen, dan moet je getrouwd zijn. ‘Waarom ook niet?’, dacht Michael en na twee weken ging hij al op zijn knieën.

Come Over Texting GIF - Find & Share on GIPHY

Bruiloftmeeting

De twee waren natuurlijk helemaal gelukkig, maar hun vrienden en familie moest toch even wennen. De ouders van Michael hadden Lina al een keer ontmoet, maar de ouders van Lina Michael niet. Zij wonen in Zweden en zagen Michael op de dag van de bruiloft pas. Awkwááárd. Gelukkig is hij goed gekeurd. De twee zijn nog steeds helemaal verliefd en dus ook nog steeds getrouwd. Michael heeft natuurlijk geen spijt meer van zijn actie. Tip voor iedereen: verstuur sms’jes naar willekeurige nummers (toch gratisj) en hoop op het beste. Wij zien de uitnodiging voor het huwelijksfeest wel  tegemoet!

Foto: Instagram

Reageer op artikel:
Gast stuurde per ongeluk sms naar verkeerde en is nu met haar getrouwd
Sluiten