Wij geven een retevette smartwatch van Fossil weg

redactie 1 dec 2018 Entertainment

De feestdagen worden al aardig door je neus geboord. Hier en daar duiken de eerste kerstbomen op terwijl je kerstliedjes uit de radio hoort schallen. Wij doen gezellig mee, want we hebben een heuse Xmas give away voor jou op de stapel liggen. Zo mogen wij twee keer een smartwatch van Fossil weggeven. 

In deze moderne tijd is het nog altijd chill om een horloge om je pols te hebben. Hoewel je met deze kekke dingen veel meer kan dan alleen de tijd checken.

Fossil Q Explorist Gen 4

Dit horloge is super handig, want je kan ‘m makkelijk laten connecten met je Android foon omdat het horloge draait op Wear OS van Google. Natuurlijk kun je ‘m ook heel makkelijk verbinden met je iPhone. Zo krijg je de notificaties van je smartphone op je horloge te zien. Je kan zelfs de wijzerplaat van je smartwatch aanpassen, na de stemming waarin je zit. De mogelijkheden zijn eindig. Omdat dit al de vierde generatie is van de Q Explorist zitten er allerlei nieuwe functies op. Zo zit er een optische hartslagsensor op en is er een NFC-chip aanwezig voor o.a. Google Pay en GPS. Ook chill: je kan met dit horloge zwemmen, want de Explorist is hartstikke waterproof. Met de batterij kan het horloge bij ongeveer een dag mee. Opladen stelt eigenlijk ook geen reet voor, want binnen een uurtje is al voor 80% opgeladen. Overigens connect je ‘m net zo makkelijk met een iPhone, dus gooi je zorgen maar weer de prullenbak in. Deze papi is van alle markten thuis.

smartwatch fossil

Wil je deze smartwatch winnen!?

Lijkt dit horloge jou wel wat? Wij hebben een tijdstip opgeschreven tussen 00:00 en 23:59 uur. Aan jou om het goede tijdstip te raden. Reageer in de comments op Facebook en wie weet zit er binnenkort wel een fonkelnieuwe smartwatch van Fossil aan jouw pols. Good luck mate!

Reageer op artikel:
Wij geven een retevette smartwatch van Fossil weg
Sluiten