Sluit nu een goedkopere reisverzekering af bij HEMA

sharon 27 mei 2015 Entertainment

Het is bijna zomervakantie! Wat ga jij doen dit jaar? Fissa fissa fissa op Ibiza of lekker appelthee lurken in je all-inclusive resort in Turkije? Survivallen in de Ardennen of ga je voor het eerst op vakantie met je chick? Wat je ook gaat doen, een goede reisverzekering is belangrijk. 

Om maar even iets te noemen: je kijkt iets te lang naar een lekkere beachbabe, vriendinnetje boos, eindstand: je telefoon ligt het water. Puntje bij paaltje: er kan van alles gebeuren op vakantie. En voorkomen is beter dan genezen, dus is het belangrijk dat je je reisverzekering van te voren regelt. Scheelt een hoop gedoe en hoge kosten.

Doorlopende reisverzekering
Met een doorlopende reisverzekering van HEMA kun je het hele jaar door onbezorgd op reis. Of jou nou een weekend weg gaat, op een zomerse zonvakantie gaat, lekker gaat wintersporten of juist elke dag op het strand ligt, de doorlopende reisverzekering van HEMA is er voor elke vakantieganger. En nog een voordeel: Uit onderzoek van Blog.nl blijkt dat HEMA de goedkoopste reisverzekering heeft, in vergelijking met ANWB, FBTO en de goedkoopste reisverzekeringen volgens Independer!

Korting bij een reisverzekering
Buiten dat HEMA al de goedkoopste is, kun je je nu met korting verzekeren bij HEMA! Als je in de actieperiode (week 22 t/m 32) een reisverzekering afsluit, krijg je ook nog eens 50% korting in het eerste jaar op de basisdekking. Zo kun je veilig en relaxt op vakantie. Dus ga naar verzekerdbijhema.nl en zet de eerste stap naar een zorgeloze vakantie!

Reageer op artikel:
Sluit nu een goedkopere reisverzekering af bij HEMA
Sluiten