Sinterklaas en de Kerstman beleven spannende avonturen in bed

redactie 19 nov 2018 Entertainment

Er zijn foto’s verschenen waarop te zien is hoe Sinterklaas en de Kerstman bijkomen van een avontuurlijke nacht onder de lakens. Althans, dat is wat wij ervan opmaken. Het is in ieder geval duidelijk te zien dat de twee cadeaustrooiers de nacht samen hebben doorgebracht.

Het feit dat de goedheiligman en de Noordpoolbewoner hand in hand liggen doet vermoeden dat het meer dan alleen een logeerpartijtje was. Het zou ons niks verbazen als Sinterklaas die nacht z’n staf heeft ingewisseld voor een andere staf.

Sinterklaas boxershorts onderbroeken Kerstman Pockies

Jongeheren van oude heren

De heren hebben waarschijnlijk een paar flesjes wijn achterover getikt waarna de mijter naar beneden is gegleden. Gelukkig hebben ze op de foto’s weer wat kleding aan. De jongeheren van de oude heren willen we toch zeker niet op ons netvlies gebrand hebben. De allemansvrienden hebben allebei, naast wat van hun originele outfit, een hippe boxershort aan. Nu komt de aap uit de mouw, het is namelijk een reclamestunt van onderbroekenmerk Pockies.

Sinterklaas boxershorts onderbroeken Kerstman Pockies

Broekzakboxers

Het boxerbedrijf is enkele jaren geleden als grap ontstaan door drie studenten. Een was namelijk eens gekleed in enkel een boxershort toen ‘ie geërgerd een plek zocht om z’n mobiel op te bergen. Een boxershort met broekzakken bleek een gat in de markt en samen met een paar maten heeft ‘ie Pockies opgericht. Inmiddels zijn al duizenden broekzakboxers over de toonbank gegaan. Twee daarvan zijn dus bij Sinterklaas en de Kerstman terecht gekomen.

Bestel hier je eigen Pockies en hang de Kerstman uit tijdens de feestdagen.

Reageer op artikel:
Sinterklaas en de Kerstman beleven spannende avonturen in bed
Sluiten