Win 2 heats karten voor 4 personen bij Silverstone in Zwanenburg

Redactie 12 mei 2018 Entertainment

Bowlen, paintballen of ganzenborden, van alle mogelijke opties aan activiteiten ter ontspanning en vermaak vinden wij karten toch wel de allerleukste. Dit is de plek waar de strijd wordt uitgevochten tussen vrienden of gezinsleden. Waar daden moeten worden toegevoegd aan grote praatjes. Een van de tofste kartbanen van Nederland is Silverstone en laten wij daar nou net een middagje karten voor weggeven voor vier personen.

Kun je mooi je moeder mee uit karten nemen, want Moederdag komt er natuurlijk aan! Geef je toch liever een bosje bloemen en een doosje macarons, dan hou je deze lekker voor jezelf en je matties.

Silverstone heeft een lengte van in totaal 552 meter, heeft leuke hoogteverschillen, vlijmscherpe bochten en lange doordraaiers. Mocht je na het kartbaanvertier nog meer energie hebben, dan kun je ook nog lasergamen, bungeevoetbal, sumoworstelen en bowlen. Aftoppen doe je in het bijbehorende restaurant met een lekkere hamburger. Het moge duidelijk zijn: hier kun je je wel vermaken! Wij geven dus 2 heats voor 4 personen weg voor een middagje (of avondje) karten.

Wil jij dit winnen? Like dan de Facebookpagina van TABAC (of klik in de box hieronder op like), tag je moeder of je drie beste matties onder dit bericht op Facebook en kruis je duimpjes daarna om met de hoofdprijs ervandoor te gaan. Succes!

 

Reageer op artikel:
Win 2 heats karten voor 4 personen bij Silverstone in Zwanenburg
Sluiten