Sicke stunt van Steve-O gaat mis op gruwelijke wijze

redactie 30 aug 2016 Entertainment

Steve-O staat natuurlijk bekend om zijn zieke stunts. Niet zo raar dus dat hij weer eens een gekke truc probeert. Dit keer liep het alleen niet zo lekker af voor hem.

We willen toch allemaal wel dat er een auto onder ons doorrijdt, terwijl wij op een skateboard proberen te landen? Steve-O probeert het alvast voor ons uit, zo is hij dan ook wel weer. De eerste paar keer lijkt best goed te gaan. Hij landt niet geweldig maar hé, niks gebroken. Gelukkig wordt het moment waarop het misgaat aangekondigd in het filmpje, voordat hij vergaat van de pijn is er namelijk niet zoveel te zien.

Je hebt vast wel eens op een brakke zondag een Jackass-marathon gekeken, dan heb je ook aardig wat stunts van deze lijpe man gezien. Of hij nou een bloedzuiger op zijn oogbal zet of dartpijlen in zijn kont krijgt gegooid, niets is hem te gek.

Zijn volgers op Snapchat worden verwend met een foto van zijn voet die ongezond scheef staat. Niet veel later laat Steve-O via Twitter weten dat hij binnenkort geopereerd moet worden. Dat is niet de eerste keer en waarschijnlijk ook niet de laatste.

Hij lijkt zich in ieder geval niet al te druk te maken. Op Instagram post hij nog een foto waar zijn lichaamstaal zegt: ‘Shit happens’. Hopelijk herstelt hij snel, zodat hij weer een paar zieke stunts kan uithalen. Heerlijke mafketel blijft het toch.

 

Een foto die is geplaatst door Steve-O (@officiallysteveo) op

Reageer op artikel:
Sicke stunt van Steve-O gaat mis op gruwelijke wijze
Sluiten