Sharon Stone bewijst dat je met 60 nog steeds erg sexy kan zijn

Redactie 12 mrt 2018 Girls

Oudere vrouwen zijn sexy, dat is al langer bekend. Ze hebben meer zelfvertrouwen, een mysterieuze sfeer van ervaring en een uitstraling die pure nieuwsgierigheid opwekt. Sommige vrouwen bewijzen als dat ze als goede rode wijn zijn: die worden alleen maar beter naarmate de tijd vordert. Iemand met een wel heel lange houdbaarheidsdatum is actrice Sharon Stone. Met haar 60 jaren jong is ze nog steeds belachelijk mooi en sexy.

Sharon zit al voor bijna veertig jaar in de showbusiness. In 1980 begon ze haar carrière als actrice en waar die de eerste tien jaar wat stroefjes verliepen, is ze vanaf 1990 een  bekende bij het grote publiek. Toen speelde ze naast Arnold Schwarzenegger in de film Total Recall, een stukje Nederlandse glorie, want van de hand van regisseur Paul Verhoeven.

Sharon Stone het Seks-icoon

Na dat ze in Total Recall een mooie rol vertolkte, maakte ze een meesterzet om te verschijnen in Playboy. Haar imago als seksicoon begon vorm te krijgen en bereikte meteen een piek met haar rol in de film Basic Instinct (wederom van regisseur Paul Verhoeven). In de film komt het meest gepauzeerde moment in film ooit voor. Het moment waarop Sharon haar benen kruist en het publiek de intentie wordt gewekt dat we tussen haar benen mogen gluren. Een geniale scène waar tegenwoordig nog steeds veel inspiratie vandaan wordt gehaald om seksuele spanning op te bouwen in film. Het zorgde ervoor dat haar naam als actrice en seksicoon werd gevestigd.

Haar echte knaller kwam met Martin Scorsese zijn film ‘Casino’ waar ze de hoofdrol vertolkte naast Robert De Niro. Ze won er een golden globe voor en werd genomineerd voor een Oscar.

Recent is Sharon 60 jaar oud geworden, maar weet er vandaag de dag nog steeds geweldig uit te zien. Eigenlijk niet normaal hoe mooi Sharon Stone er nog uitziet voor haar leeftijd. Ze blijft een icoon voor film en een boegbeeld voor sterke vrouwen. Hieronder het bewijs hoe fit en sexy Sharon Stone nog steeds op haar leeftijd is.

It's so hot today! #summer16 #staycool

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

#HollywoodForeignPress day for #Mosaic ? Get the app to see the film here: https://bit.ly/watchmosaic (make-up and ? @missjobaker, hair @giannandreahair, styling @lindseydupuis, dress @bonsach_official)

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

#FlashbackFriday to 2005 on a shoot for the book DEGREES (photog. @drgotts)

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Sharon Stone bewijst dat je met 60 nog steeds erg sexy kan zijn
Sluiten