Sharon geeft les: Zo kom je over je ex heen

sharon 24 okt 2014 Entertainment

Onbeantwoorde liefde, vastzitten in de friendzone of een vreemdgaande chick, zulke dingen maken het moeilijk voor guys om verder te gaan. Blijf je een beetje hangen in zelfmedelijden en zwijmelen in je liefdesverdriet. Moet je niet hebben. Maar ja, als haar haren nog in het doucheputje zitten en je denkt erover om daar een sleutelhanger van te maken of je hebt driehonderd illegaal verkregen foto’s van haar als slideshow op je achtergrond kom je natuurlijk geen stap verder. En ben je er nog niet overheen. 

1. Horizontale salsa met een andere danspartner
Een van de beste manieren om te testen of je over je ex heen bent is gewoon ‘t bed induiken met die lekkere bimbo uit de kroeg die al een paar weken naar je staat te loeren alsof je gouden ballen hebt. Je zag d’r waarschijnlijk niet staat tot nu toe, maar als je moet kiezen tussen een avondje Football Manager spelen of een avond zuipen met je matties en haar meenemen naar je mannenhol, kies dan alsjeblieft voor de oplossing waardoor je niet aan je ex denkt.

2. Denk aan alle vrijheid
Bedenk even welke wereld er voor je opengaat! Geen geklaag, gemiauw of jaloezie. Geen haren meer op de bank of verschrikkelijke series kijken. Meer tijd, en vooral ook meer geld. Als jij nu, gewoon op dit moment, op het vliegtuig naar Las Vegas wil stappen, doe je dat. Als jij besluit om nu zin hebt om die scharrel van vier jaar geleden te bellen, is er niemand die je tegenhoudt.

3. Clean home, clean heart
Ze zou d’r parfum nog op komen halen? TE LAAT. Gewoon wegtiefen die handel. (Tenzij het Roberto Cavalli of Thierry Mugler is, want die willen we niet kwijt en komen we écht nog wel halen…) Maak je hele huis ‘vrij’ van haar. Niet alleen je huis, ook je telefoon en social media. Verwijder haar foto’s, zorg dat ze niet meer in je timeline op Facebook verschijnt en desnoods haar telefoonnummer. Het is vrij radicaal, maar je wordt nu niet meer herinnerd aan haar en je zult zien dat het daardoor een stuk makkelijker wordt.

4. Focus op de slechte dingen
Je zal ongetwijfeld nog vaak aan d’r denken. Aan d’r zachte lippen, of hoe sexy ze eruit zag in bed. STOP! Snap the f*ck out of it. Het is uitgegaan om een reden, dus probeer vooral dat in gedachten te houden.

5. Breng tijd door met je vrienden
Al die barbecue-middagen die je hebt gemist, voetbalwedstrijden waar je niet heen kon omdat d’r oma jarig was en de nieuwe FIFA die je nog niet hebt kunnen spelen. Nou, lieve vrijgezelle man, die verloren tijd kun je nu dubbel en dwars inhalen. 

Reageer op artikel:
Sharon geeft les: Zo kom je over je ex heen
Sluiten