Sharon geeft les: Wat te doen als de rode vlag uithangt

sharon 19 sep 2014 Entertainment

Een soort tsunami’s aan huilbuien die uit het niets lijken te komen, chagrijnigheid afgewisseld met een overdosis vrolijkheid, zin in chocola, wijn, ijs en jankfilms. En ohja, uren met d’r vriendinnen bellen. Over van alles en nog wat. Ja guys, de rode vlag hangt uit. Madame is ongesteld. Hoe herken je het? Nou, aan bovenstaande dingen, om te beginnen. Wat kun je ertegen doen? Helemaal niets. Maar je kan er wel voor zorgen dat je hersenpan niet wordt ingeslagen met een bak Ben&Jerry’s.

Do’s: Chocolade-ijs halen, een kruik voor d’r maken, een kopje thee zetten, lieve dingen zeggen, knuffelen, een massage geven, bij d’r op de bank gaan zitten en die jankfilm meekijken… Ja, supergay, i know. Maar dat is nou eenmaal wat wij vrouwmensen nodig hebben. Raap je ballen bij elkaar en doe het. Een paar van deze dingen helpen jou de safety zone in en misschien dat je zelfs wel een extraatje krijgt….

Don’ts: Al je matties uitnodigen voor een avondje FIFA en bier, haar meenemen lasergamen of paintballen, zeggen dat ze zich niet moet aanstellen, haar nú dat übergeile lingeriesetje geven (want ze voelt zich níét sexy nu), haar uitdagen voor een potje modderworstelen of klagen dat het prullenbakje in de wc zo vol zit. Weet je nog die landmijn waar ik het vorige week over had? Neem dat een paar honderd keer, door al ‘t rondvliegend oestrogeen.

Tot slot: seks
Tsja, een echte schipper vaart ook door de rode zee. Zeggen ze. Kan zijn dat jij daar geen zin in hebt, of zij. Hoewel, en ik spreek uit eigen ervaring, chicks meer zin hebben in seks als ze ongesteld zijn. En ik kan niet voor alle vrouwen op deze Aerdkloot spreken, maar heb het wel even nagevraagd bij betrouwbare bronnen. Vrouwen, ja. Oke, vriendinnen. Ja, dezelfde vriendinnetjes waarmee ik ook uren loop te bellen als ik ongesteld ben, nou goed? Oke, seks tijdens je ongesteldheid, ja of nee? 

   

Reageer op artikel:
Sharon geeft les: Wat te doen als de rode vlag uithangt
Sluiten