Sharon geeft les: Spoedcursus vrouwen en hun lichaamstaal

sharon 3 okt 2014 Entertainment

Je benen en voeten zijn de lichaamsdelen die je onbewust het minst onder controle hebt. Dus als je er niet over nadenkt, nemen ze eigenlijk een soort ‘houding’ aan over hoe je je op dat moment voelt. Voor zover je benen en voeten een houding aan kúnnen nemen hoor. Verwacht geen gekke capriolen – benen in je nek en zo – maar kleine, subtiele dingen waaraan je een heleboel kan aflezen. Geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de chicks waar je mee praat. Hé, da’s handig! Nou, lesje lichaamstaal komt eraan!

Haar voeten wijzen naar jou
Nou, da’s een goeie! Betekent dat zij zich volledig focust op het gesprek met jou. Heel fijn. Ga zo door. Je voeten gaan automatisch staan naar wat jij op dat moment leuk vindt. Dus kijk goed naar haar voeten. Wijzen ze naar jou? Helemaal goed! Ga zo door! Wijzen ze naar de guy in het groepje wat verderop staat Niet zo goed voor jou. Doe er wat aan. Ga desnoods ergens anders zitten. Wijzen ze naar de uitgang? Dan kun je wel inpakken vriend.  

Ze leunt met haar gewicht op één been
Dit is een heel veelbelovende houding, die door veel hoge bazen in de wereld wordt aangenomen. En door chicks die onbewust iets willen vertellen aan je. Het laat zien dat ze vertrouwen heeft en open staat voor nieuwe ontmoetingen. That’s one for the win! 

Ze heeft haar benen over elkaar, naar jou toe
Dit is een van de meest voorkomende houdingen die een vrouw aanneemt om haar interesse in een man te tonen. Er komt een onwijze hottie tegenover je zitten die haar benen elegant over elkaar slaat die ook nog eens wijzen in jouw richting? Dan zit je gebakken! Maak een leuk grapje, stel je netjes voor. Ze wil het. Ze wil jou. Eigenlijk is het een klassiek verleidingsspelletje: als ze van benen wisselt, geeft ze je een beetje inzicht in wat er te krijgen valt. Een soort kiekeboe met haar vajayjay. 

Haar voeten wijzen naar binnen
Als haar tenen naar binnen wijzen, is dat vaak een teken dat ze introvert, verlegen, onzeker en emotioneel afgesloten is. Voor overhaaste conclusies kun je eerst nog even kijken naar de rest van haar lichaamstaal: zoekt ze geen oogcontact? Staat ze met haar armen over elkaar? Nee, dan wil ze echt niet en kun je er vanuit gaan dat die naar binnen wijzende tenen een rode vlag zijn. Of ze is zo verlegen dat je ze even moet loswringen van hun vastzittende verlegenheid. Maar pas op: wees subtiel. 

Een voet wijst naar jou, de andere wijst 45 graden opzij
Dat betekent dat zij wel in jou geïnteresseerd is, maar ook op zoek is naar nieuwe gesprekspartners. Daarnaast kan het ook zeggen dat ze enthousiast is en graag met je praat. Let hierbij ook op haar hoofd. Kijkt ze de hele tijd om zich heen? Ja, dan zoekt ze ook andere mensen om mee te praten. 

Reageer op artikel:
Sharon geeft les: Spoedcursus vrouwen en hun lichaamstaal
Sluiten