Sharon geeft les: Een beter seksleven krijg je zo

sharon 17 okt 2014 Entertainment

Een goed seksleven is meer dan alleen ‘erin, eruit’ of het idee hebben een gigantisch vuur te moeten blussen en zo snel mogelijk de tuinslang willen legen. Ehh, ja. Voor jou misschien wel, voor haar waarschijnlijk niet. Goede seks is 10% van je relatie, slechte seks 90%. Dat gaat dan zo’n beetje alles beïnvloeden en dan wordt alles kut. Moet je niet hebben. Dus als madame ontevreden over de happenings tussen de lakens, kun je deze tips volgens om jullie horizontale salsa nóg intiemer te maken:

1. Pratûhh.
Is best cruciaal eigenlijk, helemaal als je al lang genoeg samen bent. Je kunt het best gewoon elkaars ‘leraar’ zijn, vooral op onbekend terrein. Vraag haar wat ze wil en vertel wat jij wil. Je zult zien, de volgende keer zal het een stuk fijner zijn.

2. Uitkledûhh.
Het kan best intens zijn, zo’n rollebolsessie. Om het nóg interessanter te maken, moet je haar langzaam uitkleden. Ja, zelfs als je net een hete chick hebt meegenomen na het stappen en op knappen staat. Dit is ook gewoon voorspel, en reken maar dat jullie daar bloedjegeil van worden.

3. Blinddoekûhh.
Plagen is dé sleutel naar een beter seksleven. In plaats van het direct te doen, neem een stap terug en blinddoek haar. Ze weet niet waar je bent of wat je gaat doen. Je kan haar plagen met een veertje of het puntje van je tong. Zo maak je haar helemaal gek en is de kans groot dat je hetzelfde terug kan verwachten. 

4. Spelletjes spelûhh.
Door een potje strippoker of kaarten met seksvragen leer je elkaar kennen, weet je wat de ander fijn vind in bed en het is ook gewoon een beetje voorspel. Of doe spelletjes in bed, om het nog spannerder en intenser te maken. Kamasutra-kaartjes kun je overal wel kopen. 

5. Dirty talkûhh.
Vrouwen zijn ontvankelijk met hun oren en bij mannen is hun brein de grote seksuele motor. Hoe ga je deze twee dingen combineren om te krijgen wat je wil? Juist, dirty talk. Fluister in haar oor wat je met haar wil doen, en gegarandeerd dat ze helemaal gek van geilheid wordt. 

Reageer op artikel:
Sharon geeft les: Een beter seksleven krijg je zo
Sluiten