Shaquille O’Neal krijgt onaangenaam bezoek in zijn kooi terwijl hij zwemt met haaien

Redactie 25 jul 2018 Entertainment

We zitten middenin de welbekende Shark Week op Discovery Channel, wat betekent dat we ons elke dag kunnen onderdompelen in de scherpgetande schrik van de oceaan. Natuurlijk worden er daarvoor allerlei shows bedacht. Een iemand vond het wel een leuk idee om basketballegende Shaquille O’Neal in een shark cage te stoppen, voor deze gelegenheid omgedoopt in de Shaq Cage.

Met een lengte van 2.16 meter en een gewicht van zo’n 150 kilo, is Shaq in een kooitje überhaupt al een grappig idee, laat staan als er nog een paar hongerige haaien om zijn hoofd cirkelen.

Zo gevaarlijk is het allemaal niet, want buiten de kooi zien we een cameraman doodleuk zonder bescherming in het water zwemmen om Shaq in de kooi te filmen. In de tussentijd wordt voor het broodnodige extra spektakel een paar brokken vlees in het water. Terwijl de rifhaaien agressief om de kooi cirkelen en hun buikje rond eten aan het vlees, glipt opeens een klein exemplaar tussen de spijlen door en belandt zo bij Shaq in de kooi. Zou de 150 kilo aan imposant vlees dat relaxed vinden denk je? Ach, hij moet blij zijn dat het zo’n klein haaitje is en geen levensgevaarlijke mensenhaai die even komt buurten.

Reageer op artikel:
Shaquille O’Neal krijgt onaangenaam bezoek in zijn kooi terwijl hij zwemt met haaien
Sluiten