Sex, Drugs & Rock-’n-roll in de nieuwe HBO serie: Vinyl

In 2016 knalt de nieuwste HBO serie ‘Vinyl’ je huiskamer binnen, en deze week kwam de tweede trailer online. Vinyl gaat een drama serie worden over de opkomst van een fictieve platenmaatschappij in de jaren 70, en zit vol met coke, chicks en keiharde rock-’n-roll. Regisseur van het hele spektakel is Martin Scorsese en die ken je natuurlijk van Taxi Driver, Goodfellas, Gangs of New York, Boardwalk Empire en nog veel meer classics.

De cast is met Paul Ben-Victor, P.J. Bryne en Bobby Cannavale een stuk minder bekend, gelukkig is ook niemand minder dan Mick Jagger betrokken bij de serie. De frontman van The Rolling Stones heeft de taak om deze serie zo echt mogelijk te maken, en als iemand dat kan dan is hij het wel.

Het is wel te hopen dat hij nog genoeg weet van die tijd, want door alle drank en drugs zijn vast niet alle herinneringen nog even helder. In januari 2016 komt de serie op de buis en zullen we zien of het een succes gaat worden. De trailer heeft de toon alvast lekker gezet. Rock on!

Reageer op artikel:
Sex, Drugs & Rock-’n-roll in de nieuwe HBO serie: Vinyl
Sluiten