Producenten van serie 24 werken aan nieuwe prequel

Redactie 31 jul 2018 Entertainment

Fox is aan het kijken naar een nieuwe reeks van de serie 24. In juli 2014 konden deze serie voor het laatst checken, maar volgens The Wrap zouden de producenten van de originele serie nu al bezig zijn met een prequel. Goed nieuws dus voor alle bingewatchers en fans van de serie.

Er komt dus een voorloper van de serie die draaide om Jack Bauer die terrorisme de kop in probeert te drukken. Elk seizoen had 24 afleveringen van een uur, waarin je delen zag uit Bauer zijn leven die de wereld van de ondergang redde. Uiteindelijk heb je dus per seizoen 24 uur dus je kunt je in totaal meer dan een week vermaken met de populaire serie. Mad respect als je alles in een maand kunt bekijken.

Films en spin-off

Naast de serie van negen seizoenen, keerde Kiefer Sutherland ook terug als Jack Bauer in de films 24: Redemption en 24: Live Another Day. Vorig jaar was op Fox ook al de spin-off 24: Legacy te zien, alleen zagen we daar Corey Hawkins in plaats van Jack Bauer. Dat was helemaal ruk natuurlijk en het werd ook geen succes. Na één seizoen nokte ze er alweer mee. Hopen dat dit een groter succes wordt.

Reageer op artikel:
Producenten van serie 24 werken aan nieuwe prequel
Sluiten