De allereerste pratende seksrobots zijn in Nederland, klaar voor robogasme?

Redactie 5 jul 2018 Entertainment

Je zweet botst tegen de rubberen dijen van je bedpartner, diep kijk je haar in haar glazen ogen en wrijf je nogmaals over haar siliconen plastice borsten. Heb jij er al helemaal zin in? Het Bredase bedrijf Mytenga heeft namelijk de allereerste seksrobots van Nederland en ‘ie praat ook nog eens. Klaar voor een heet potje robotseks?

We moeten er toch aan gaan geloven. Seks met robots, we kunnen ons er nog niets bij voorstellen. Wij hebben natuurlijk liever een portie echt vlees vast met emotie, dan een robot. Toch zijn er een hele hoop mensen die die robots wel zien zitten. Mytenga had al sekspoppen, maar brengt nu ook seksrobots op de markt.

Ryan Gosling GIF - Find & Share on GIPHY

Chinees

Rapper Sjors zou nu wel letterlijk en figuurlijk in rep en roer zijn. Hij klopte toevallig met Kim Holland al aan bij dezelfde seksshop voor een eigen sekspop, maar nu kan wordt hij wellicht vaste klant. Mytenga komt met de allereerste pratende seksrobot in Nederland. De robots waren al langer op de markt wereldwijd, maar deze zeiden niets. Je zult misschien een snelcursus Chinees moeten volgen, want de poppen kunnen alleen Chinees. Over twee maanden wil het bedrijf seksrobots gaan verkopen die Engels kunnen spreken. Nederlands zal daarna ook volgen.

Meer interactie

Voor 2.000 euro kun jij onbeperkt genieten van je nieuwe vriendin. Ze heten Sex Doll Stephanie, Miami of Sex Doll Kitty en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Val je op blond, een brunette of heb je liever een donkere huidskleur tussen de lakens? Alles kan! “Het verschil met de sekspop is dat het een stuk realistischer wordt”, zegt Van der Voort, eigenaar van Mytenga tegen het AD. “Je hebt meer interactie. Mond en ogen van de robot kunnen nu al bewegen. Als dat wordt uitgebreid naar meer lichaamsdelen wordt het steeds interessanter voor veel mensen.”

Dus voel jij je meer aangetrokken tot een sekspop of robot? Dat kan en daar is ook helemaal niks mis mee. Als je slim bent wacht je nog twee maanden op de Engelse versie. Dan kun je eindelijk, retteketet met een seksrobot in bed!

Foto: Robots.nu

Reageer op artikel:
De allereerste pratende seksrobots zijn in Nederland, klaar voor robogasme?
Sluiten