Onderzoek toont aan dat visliefhebbers meer seks hebben dan iedereen

Redactie 30 mei 2018 Entertainment

Ben jij een diehard visliefhebber? Bestel jij in een restaurant altijd vis? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dan heb je volgens een studie van Harvard T.H. Chan School of Public Health meer seks dan een diehard vleeseter. Tja, er moet toch iemand achter het net vissen.

Heerlijk nieuws dus! Je vraagt je natuurlijk af waarom jij als vislover uitverkorene bent om meer tussen de lakens te duiken dan die carnivoor. Tijdens het onderzoek deden 501 stellen mee. Een groep at twee keer per week vis en een andere groep at vaker dan twee keer per week vis. Je raadt het al, de visvreters doken meerdere malen tussen de lakens dan dan andere testpersonen. Het was zelfs een percentage van 22 procent hoger. Kijk, dat is pas resultaat.

Gezond

Voel jij nu dat in jouw relatie de seks er een beetje bijhangt? Dan weet je wat je te doen staat. Bereid of je vriendin of vrouw maar eens wat vaker een heerlijk visje tijdens het avondeten. Dan wordt het geheid heter tussen de lakens. Seafood is gezond, seks is gezond, waar wacht je dus nu op? Als je er dan ook nog eens een jointje bij rookt, zit je helemaal gebakken.

Sushi GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Onderzoek toont aan dat visliefhebbers meer seks hebben dan iedereen
Sluiten