11 manieren om je chick van de wereld te krijgen tussen de lakens

Redactie 18 mrt 2018 Entertainment

Er is niets lekker dan een vrouw die zich als een Godin voelt in bed door jou kunstjes. Je weet gewoon dat je het dan goed doet en de seks voor haar boven Hemelse vermeldingen uitstijgt. Wij hebben 20 maniertjes voor je bij elkaar geraapt om elke vrijpartij tot ongekende hoogten te brengen.

Dezelfde vraag vroeg een Reddit gebruiker zich af. Hoe krijg je een vrouw zo uitgeput aan het einde van de daad dat ze het nooit meer vergeet. Wat heeft ze allemaal nodig en wat moet jij doen om dit te verwezenlijken? Met een mooi aantal van vierduizend comments hebben wij, naar eigen kennis natuurlijk, de beste eruit gezocht.

Kijk in haar ogen
Je maakt zo een spannende en persoonlijke connectie tussen elkaar wat haar speciaal laat voelen.

Maak geluiden
Je hoeft niet per sé dingen te gaan zeggen. Zelfs met een woest gekreun of zacht onverstaanbaar gemompel laat je aan je chick zien dat je het lekker vindt. Ze weet dat ze het goed doet en wordt zekerder. Ga trouwens geen indiaan of tarzangeluiden maken. Dat is een beetje awkward.

ezgif-2-cf516a4848

Ben agressief
Heel veel vrouwen houden van dominantie in bed. Duw haar van je af en zeg haar wat ze moet doen. Als je met haar het bed in duikt, heb controle over haar. Doe niet alsof ze je slaaf is. Daarin moet je dus niet te ver gaan.

Ben de gentleman
Het is niet altijd chill als je constant bevelen geeft aan sekspartner. Je wilt ook immers niet de hele de tijd dezelfde sfeer in bed. Er moet natuurlijk afwisseling komen tussen de lakens. Soms moet je haar je zin geven en vragen wat zij wilt.

Laat haar bovenop je gaan
Dit kan haar een gevoel geven van controle en kracht. Zij is even de baas en jij kunt vooral geen kant op. Dat wil je trouwens ook niet met een engel boven je. Het is voor jou ook weer even een genietmomentje. Leun lekker achterover en laat haar het werk doen.

Ga door tot zij gekomen is
We kennen het allemaal wel, je hebt je hoogtepunt bereikt en bent helemaal uitgeput van al je werk. Het is heel normaal hoor. Voor je bedpartner niet zo chill. Die wilt nog tekeer gaan als een beest en dat gaat moeilijk als jij niet wilt presteren. Ga dus gewoon door totdat zij ook gekomen is, zo voelt ze zich extra speciaal. Lekker bezig!

sensual-kisses

Bevredig haar oraal, zonder dat je ze het vraagt
Wie houdt er nu niet van verassingen? Precies, afwisseling is enorm belangrijk tijdens de seks. Bevredig haar dus ineens oraal. Geloof ons, zij wilt later ook iets leuks terug doen. Voor wat, hoort wat, toch?

Geef haar complimentjes
Vertel haar hoe mooi en sexy ze is. De meeste vrouwen krijgen dan een enorme boost van zelfverzekerdheid. Gaat het daarna weer wat beter in bed. Sommige vrouwen zien een paal op 45 graden al als een compliment als je met bezig met een woest tonggevecht of zelfs als jij haar alleen al ziet.

Luister naar haar
Als ze iets aan je vraagt of iets voorstelt, dan is het ontzettend belangrijk dat je goed naar haar luistert. Als je haar negeert of niets eens hoort krijgt zij het gevoel dat je er niet bij bent en niet het beste tussen de lakens wilt. Niet zo chill dus.

f71ea54bc62fcb4b03e0d8c29ba5d1d7

Speel met haar lichaam
Ga met je vingers en tong van boven naar beneden en weer terug. Tijdens het voorspel is dit ideaal, want zo creëer je alvast een geile sfeer. Nog een tip: Je hoeft dus niet meteen het worstje in het broodje te leggen. Neem je tijd en geniet van het avontuur. Je hebt toch ook geen zin in een film die binnen no-time voorbij is?

Speel met haar kont en borsten
Niet alle vrouwen vinden dit chill, maar bij een aantal kan dit lijden tot een enorme aanwinst. Let hier dus goed bij op, dit voel je vanzelf wel aan. Maak cirkelende bewegingen rondom haar borsten en doe net of je de Ken Block van het driften bent. Niet te snel natuurlijk, maar doe het met gevoel.

Je kunt natuurlijk niet elke tip op elke vrouw uittesten. Het belangrijkste blijft toch het aanvoelen wat je chickie het fijnste vindt tijdens de seks. Luisteren doe je met de oortjes en verslind haar als je meest majestueuze prooi.

photofunky
Reageer op artikel:
11 manieren om je chick van de wereld te krijgen tussen de lakens
Sluiten