Vrouw slaat vriend in elkaar omdat hij geen seks wil maar eten moet koken

Redactie 4 mrt 2018 Entertainment

De beslissing om te kiezen tussen seks en eten is een discussie die al decennia lang heerst. Het is vaak de keuze welke beter is om mee te eindigen na een lange zware werkdag. Je kunt het natuurlijk niet tegelijk doen, deze gast wist er een potje van te maken en rende naar de keuken tijdens de seks.

We weten allemaal dat je je vriendin of vrouw niet moet storen tijdens een potje hete seks om even een boterham te smeren. Dat kan alleen maar de verkeerde kant opgaan. Deze dude uit Florida flikte het en werd voor deze gewaagde beslissing in elkaar geramd door zijn vriendin. Dat is niet het hele verhaal. Zijn vriendin vertelde een heel ander sprookje aan meneer agent.

Verhaal uno

Theresa Warren (51) werd gearresteerd nadat iemand een melding maakte van huiselijk geweld. Op dat moment was zij in het winkelcentrum en haar vriend thuis. Theresa vertelde de agenten dat ze alcoholische versnaperingen aan het nuttigen waren en het naar hun zin hadden. Ineens stompte haar vriend met een gebalde vuist in haar gezicht waarna er een rode uitslag op haar gezicht verscheen. Daarna raakte ze buiten bewust zijn. Toen ze wakker werd, rende ze naar de auto van haar vriend en scheurde weg.

Doggy Style Dog GIF - Find & Share on GIPHY

Verhaal due

Natuurlijk zitten we allemaal te wachten op het verhaal van haar vriend. Die vertelde inderdaad iets heel anders. Hij bevestigde dat ze een alcoholisch drankje aan het drinken waren, maar ook aan het koken. Na een tijdje werd het zo gezellig dat ze niet meer van elkaar konden afblijven. Van het een kwam het ander en ze lieten ze elkaar alle hoeken van de kamer zien. Totdat de man in kwestie tot de conclusie kwam dat het eten nog in de oven stond. Shit! Snel rende hij naar de oven om hun overheerlijke maaltijd te redden, maar daar was vriendinlief Theresa niet van gediend. Ze kregen ruzie waarna ze haar vriend een goed pak slaag gaf.

Achter de tralies

Uiteindelijk vond de politie het verhaal van de man geloofwaardiger. Hij vertelde ook dat Theresa hem een paar flinke klappen heeft gegeven en de officieren zagen ook een aantal blauwe plekken op de man. Zijn vriendin heeft dit niet verteld. Zo werd deze hete avond voortgezet in een ijzige cel.

Stephanie Mcmahon I Am Not Going To Jail GIF by WWE - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Vrouw slaat vriend in elkaar omdat hij geen seks wil maar eten moet koken
Sluiten