Seizoen 5 van hitserie Prison Break start in maart

redactie 3 jan 2017 Entertainment

Oh shit, het gaat nu echt bijna gebeuren. Seizoen 5 van Prison Break komt eraan en het spektakel begint al in maart, nog maar een paar maanden dus. Dominic Purcell, die de rol van testosteronbonk Lincoln Burrows speelt, dropt op zijn Instagram een foto waarop dat duidelijk wordt.

Mocht je deze serie nou niet gezien hebben dan ben je ten eerste één van de weinigen en moet je dat ten tweede misschien toch eens heel gauw gaan doen. Je hebt nog tot maart om de vier eerdere seizoenen te checken.

Hoewel de serie na  twee seizoenen een klein beetje inkakte zijn onze verwachtingen hooggespannen. Hopelijk zien we in dit nieuwe deel weer de oude Michael Scofield die met zijn geniale brein, de meest onmogelijke situaties de baas is.

Aan het einde van seizoen vier – let op spoiler – lijkt hij dood te zijn, maar het blijkt dus dat hij opnieuw vast zit. Zijn matties Lincoln Burrows, Sara Tancredi, Fernando Sucre, C-Note en in mindere mate T-Bag halen hem uit de lik. Man, wat hebben we zin in deze serie.

Bron: Ballinnn.com.

Reageer op artikel:
Seizoen 5 van hitserie Prison Break start in maart
Sluiten