SEGA komt met Mini Retro Console & Portable Gaming System met 80 ingebouwde games

redactie 27 jul 2016 Entertainment

In navolging van Nintendo met haar nieuwe NES komt binnenkort ook SEGA met een draagbaar gaming system op de markt. Die mogen lekker gaan concurreren met elkaar. Ter ere van de 25e verjaardag van Sonic the Hedgehog (wie heeft het vroeger niet gespeeld) verschijnt er een nieuwe two-player Mega Drive console voor thuis. Daarmee blaast SEGA de Mega Drive uit 1998 nieuw leven in. Daarnaast komt het ook nog met een portable gaming system op de markt.

De Mega Drive console verschijnt met twee wireless controllers waardoor er samen kan worden gegamed en ondersteunt de originele Mega Drvie cartridges. Dan de portable rakker. Deze handheld verschijnt met een 3,2 inch display en een oplaadbare batterij met USB-oplader. Allebei de consoles komen met liefst 80 ingebouwde games. Denk aan klassiekers als Mortal Kombat, Sonic the Hedgehog, Golden Axe, Arrow Flash, Air Hockey en Comix Zone. Daarnaast kunnen er voor de portable console nog games worden toegevoegd via een SD kaartje.

Allebei de systemen verschijnen als het goed is aanstaande oktober en zijn vanaf vandaag hier te preorderen. Net als de NES van Nintendo gaan de Mega Drive en de handheld van SEGA voor rond de 60 ekkies over de toonbank.

Reageer op artikel:
SEGA komt met Mini Retro Console & Portable Gaming System met 80 ingebouwde games
Sluiten