Scott Keyes vertelt hoe je gratis de hele wereld over kan reizen

luc 14 apr 2015 Entertainment

Wereldreiziger Scott Keyes heeft het voor elkaar. Hij vliegt business class, de hele wereld over, zonder ook maar een rooie cent te betalen. Scott is een schrijver voor Think Progress maar werkt niet full-time. Hierdoor is hij in staat om voor zijn volgende reis 32.000 km af te leggen met 21 verschillende vluchten met stops in 13 landen. Niet slecht toch? Helemaal niet als je bedenkt dat hij er niks voor betaalt, zelfs niet voor de hotels.

Ok, waar zit het addertje? Scott gebruikt gewoon één van zijn 25 creditcards. Een hiervan is een American Express Platinum card met een jaarlijks tegoed van zo’n €400, maar hij slaagde erin om vrijgesteld te worden van dit bedrag voor het eerste jaar door te profiteren van een online deal. Dit is iets waarin Scott erg goed is. Alle vluchten die hij boekt zijn erg goedkoop en boekt hij met een enorm aantal air miles. Hij weet precies welke websites hij moet gebruiken en wanneer hij er gebruik van moet maken. Buiten al die air miles, verkrijgt Scott ook veel punten en member voordelen, waarmee hij hotels kan boeken en zijn dagen door kan brengen in spa’s en lounges.

Scott’s systeem heeft niets met geluk te maken. Het is zijn expertise. Heeft hem wel jaren heeft gekost om te perfectioneren. En het gaat niet onopgemerkt voorbij: zijn familie en vrienden zijn erg benieuwd naar zijn methodes, wat er voor zorgde dat hij alles heeft uitgewerkt en er twee boeken over heeft geschreven: How To Fly For Free en How To Find Cheap Flights.

Voor zijn volgende reis zal hij wederom precies 0 euro betalen. Misschien toch maar effe zijn boeken doorlezen?!

Reageer op artikel:
Scott Keyes vertelt hoe je gratis de hele wereld over kan reizen
Sluiten