Scoor nu nog meer vrouwen met cliché openingszin ‘Heb je een vuurtje?’

redactie 10 aug 2016 Entertainment

Het is zo’n beetje de oudste versiertruc sinds de geboorte van Jezus Christus van Nazareth. Van Neanderthalers die om een vuursteen vroegen tot geallieerden die vrouwen in het te bevrijden land aan hun paal wilden nagelen. Menig stomende sekspartij is begonnen met de vraag ‘Heb je een vuurtje?’.

Lekker cliché en helemaal prima. Als het werkt, dan werkt het. Er moet toch iets worden bedacht om de communicatie met de interessante vrouwelijke medemens op te starten. Maar je kunt nu een twist toevoegen aan die aloude versiertruc. Het is simpeler dan niet uit het Nederlands olympisch team getrapt worden. 

Laat je aansteker bedrukken. Bedenk een smart ass tekst, laat haar lachen en het ijs is gebroken. Je vraagt haar telefoonnummer, zij geeft dat aan jou omdat je zo’n grappige jongen bent en de versiergame is begonnen. De mogelijkheden tot het bedrukken van je aansteker zijn welhaast eindeloos. Van een standaard lighter tot een aansteker met opener, van enkel- tot dubbelzijdige bedrukking. Je kunt terecht bij dat duo woordjes in het rood hierboven. Succes makker!

Reageer op artikel:
Scoor nu nog meer vrouwen met cliché openingszin ‘Heb je een vuurtje?’
Sluiten