Team achter serie Sherlock gaat bloedstollende serie maken over Dracula

redactie 15 okt 2018 Entertainment

De serie Sherlock op Netflix was ongekend populair. Dit komt natuurlijk door de geweldige acteerprestaties van Benedict Cumberbatch en Martin Freeman, maar vooral ook door de schrijvers van de serie. Zonder verhaallijn ben je tenslotte helemaal nergens. Nu gaan de schrijvers Mark Gatiss en Steven Moffa van Sherlock iets heel tofs doen, ze gaan een bloedstollende serie over Dracula maken. 

Netflix en BBC werken hiervoor speciaal samen. Dat is maar goed ook, anders werd het voor ons lastig om deze serie te bingewatchen. De serie wordt in de UK uitgezonden op BBC1, in het buitenland (dus ook bij ons)  is de serie straks te zien op Netflix.

Bloederig

Het verhaal gaat over de victoriaanse bloedzuiger uit Transsylvanië, die in negentiende-eeuwse Londen voor een hoop problematiek gaat zorgen. Hij zet letterlijk en figuurlijk zijn tanden in de stad. Dat gaat een bloederige bende worden.

2019

Er komen drie afleveringen uit van ieder anderhalf uur. Of er nog meer seizoenen gaan komen, is nog niet bekend. De serie gaat in 2019 verschijnen, ook een releasedatum is nog niet bekend.

Nu.nl

Reageer op artikel:
Team achter serie Sherlock gaat bloedstollende serie maken over Dracula
Sluiten