7 ideale tips om die bedorven lucht uit huis te krijgen voordat je schoonouders komen

Redactie 19 jun 2018 Entertainment

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je huis of kamer is een grote tyfeszooi en je krijgt bezoek. Opruimen is, als je er even voor gaat, zo gedaan. Wat nu als er zo’n bedorven lucht blijft hangen in je woonkamer? Die krijg je er natuurlijk niet zomaar uit en je wilt je schoonouders ook nog te vriend blijven. FHM geeft je raad.

We begrijpen je. Het is vrijdagavond en je vrienden geven je een belletje om ‘even’ langs te komen. Hele dikke prima, als er maar geen rommel wordt gemaakt, je schoonouders komen morgen. Op dat moment weten we allemaal dat je fucked bent. Je kent je vriendengroep en die laten het niet zomaar schoon achter. Om die zaterdag dan met een huge kater op te staan, alles te poetsen, dweilen en stof te zuigen, is behoorlijk kut. Die reuk blijft natuurlijk hangen. Bierlucht, zweetlucht en God weet wat voor andere dingen je ruikt. Gelukkig heb je daar FHM’s masterideeënbox voor al je problemen.

Suspicious Step Brothers GIF - Find & Share on GIPHY

1. Frissss

Misschien niet de meest effectieve methode in dit rijtje, maar zeker wel de snelste. Het zou dus ook zomaar kunnen dat je schoonouders ‘even’ op de koffie komen of wat komen ophalen. Heb je nog kneiter veel luchtverfrissers en flessen deo staan? Loop dan door je huis en spuit als een bezetene die bussen leeg. Ruikt een tijdje fris. Pas wel op, want als schoonpa een sigaret op steekt, moet je effe oppassen.

2. Sinnasappels

Kost even wat tijd, maar je bent verzekerd van een frisse geur. Leg de schillen op plekjes waar ze niet te zien zijn en klaar. Biedt je schoonouders dan ook wat fruit aan, komt ook nog eens gul over. Lekker welkomstcomité en ze zijn blij. Win – win!

Excited Orange GIF - Find & Share on GIPHY

3. Geuronderzoek

Je kunt ook snel wat mannetjes laten komen voor een geuronderzoek. Zo haal je snel de stank in huis weg en heb je ook nog eens professionele hulp. Wellicht krijgt je nog een aantal tips om het de volgende keer te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen.

Smell Cooking GIF by Disney Pixar - Find & Share on GIPHY

4. Romantica

Beetje skeer, maar hé het helpt. Daarnaast komt het ook nog eens super cute over en denken je schoonouders dat hygiëne dik vet belangrijk vindt. Natuurlijk ben jij een gore vretende adolescent, maar dat weten zij toch niet?

5. Oud Oma’s Receptjes

Internet staat er bomvol mee. We zouden zeggen, bereidt er een aantal voor en als je het telefoontje krijgt, leg je de maaksels in je kamer neer. Again: Voorkomen is beter dan genezen.

6. Koffiebonen bij kaarslicht

Super romantisch natuurlijk, mooi en de vieze reukjes zijn in no-time gone. Hoe ideaal? Heel ideaal. Op internet gevonden ooit toen we pubers waren, uitgeprobeerd toen we ons hele bed hadden ondergekotst. Dit wil je natuurlijk niet aan je ouders laten merken. Dikke oplossing.

Kid GIF by Black Rifle Coffee Company - Find & Share on GIPHY

7. Cola

Soms heb je bepaalde specifieke gevalletjes van vieze geuren. Zo, het kan gebeuren, kan er ineens een stinkdier je kamer ingeslopen zijn en alles goor heeft laten ruiken. WTF? Denk je dan. Hoe ga je dit oplossen? Cola werkt op plekjes waar de stinkdier zijn poriën heeft achtergelaten. Of je biecht het netjes aan je schoonouders op. Komen ze alleen nooit meer langs. Hmm, dat is ook nog niet eens zo’n slecht idee.

Weird Dog GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
7 ideale tips om die bedorven lucht uit huis te krijgen voordat je schoonouders komen
Sluiten