Schokkende tweede trailer voor Stephen King’s The Mist overtreft verwachtingen

Redactie 10 mei 2017 Entertainment

Dit jaar komen er een hoop verfilmingen van Stephen King’s boeken onze kant op. Je hebt de horrorfilm It -waar van de verwachtingen torenhoog gespannen zijn -, de thriller The Dark Tower en King’s horrorboek The Mist is aangepast voor een televisieserie waarvan de tweede trailer net is gedropt. En die is creepy as fck.

Dit is overigens de tweede keer dat het boek van Stephen King uit 1980 wordt gebruikt. In 2007 regisseerde Frank Darabont een filmversie waar critici over te spreken waren maar de impact in de box office bleef uit. In een recent interview met Entertainment Weekly zei Christian Torpe, schrijver dan de serie-versie, het volgende: “The novella is 200 pages and one location, and we needed to change that to make an ongoing series. But we wanted to remain faithful to the heart of the story,”

In het boek en de film zijn de mensen uit het stadje samengekomen in een supermarkt om daar de mist en het gevaar te ontlopen, tot zij uiteindelijk zelf de monsters worden. In de TV-show worden meerdere van zulke schuilruimtes in het leven geroepen.

De horrorserie zal in 22 juni op Spike zijn debuut maken!

Afbeeldingsresultaat voor the mist

Reageer op artikel:
Schokkende tweede trailer voor Stephen King’s The Mist overtreft verwachtingen
Sluiten