Schoenenliefhebbers verzamel: de lijst ist wieder da!

redactie 22 apr 2016 Entertainment

Zo stelletje megalomane rauwdouwers, het is weer tijd voor mooi schoeisel. Niet van die morbide hap, het echte werk. Patta’s waarvan de g-strings je om de oren vliegen. zapato’s waar je het zelfvertrouwen van Cristiano Ronaldo en het ejaculeerratio van de Womanizer Pro van krijgt. Schuif je poffertjes even opzij en neem alles goed in je op.

1. Air Max 90 Ultra Moire 

We hebben het je al eerder laten weten en gaan daar gewoon stug mee door: de zomer komt eraan. Dat betekent natuurlijk witte schoenen met een heerlijk frisse look. Je komt gemakkelijk van je buitenboordbeugelimago af door deze maagdelijk witte Air Maxjes aan te schaffen. Gegarandeerd geen spijt.

2. Reebok x Offspring Instapump Fury

Als je van plan was om in een raket te stappen en een retourtje maan te doen dan hebben we de schoen voor jou. De totaal ridicule Instapump Fury is zo futuristisch dat we er bijna eng van worden. Om de schoen strak om je voeten te laten zitten hoef je niet meer te kloten met van die ouderwetse verters, neen, je gebruikt gewoon de Instapump techniek. Door de bal die uit een muis uit de jaren ’90 te zijn lijkt gevallen in te drukken gaat de schoen strak om je voet zitten. Een toepasselijk staaltje inflatie dus.

3. Nike Air Huarache Run Ultra BR All Black

Bij het zien van deze brute patta verslikten we ons bijna in de ontbijtkoek die we als versnapering aan het wegwerken waren. Bijna dan hè. Met de Ultra BR in het zwart ben je op alles voorbereidt: zwaar weer, licht weer, fashion shows en de kroeg.

4. Adidas Busenitz Pure Boost Pro

Zodra er boost technologie onder een schoen zit zijn wij eigenlijk al verkocht. Zo ook met de Busenitz. Met dit hip stuk schoeisel loop je in stijl over wolken. Het lijkt alsof de schoen op een donsig wolke zweeft. De ronde vormen zorgen ervoor dat we bij het zien van de Busenitz gelijk in een uiterst relaxte bui zijn.

5. Nike Free Inneva

Wauw. Het is zelden dat we schoeisel met zo’n fijn stramien voorbij zien komen. In twee varianten blauw is de kick nu te verkrijgen. Zie je jezelf als staan op het dek van een 57-meter lange zeiljacht in de golf van Biskaje? Wij wel. Of een lekkere citrusvrucht pellen in de sinasappelstad Valencia? Kom maar door met de zomer en deze schoenen.

Reageer op artikel:
Schoenenliefhebbers verzamel: de lijst ist wieder da!
Sluiten