7 redenen om de Samsung Galaxy Note 9 te kopen

Redactie 27 aug 2018 Entertainment

De krachtigste Samsung smartphone ooit is deze maand officieel gelanceerd: de Samsung Galaxy Note 9. Het vlaggenschip is een flinke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Vergelijkingssite Telefoonabonnement.nl vertelt je waarom je de Samsung Galaxy Note 9 absoluut wilt kopen.

1. Best in class dual camera’s

De Samsung Galaxy Note 9 beschikt over twee veelzijdige hoofdcamera’s waarmee je de meest bijzondere foto’s maakt. Het duo bestaat uit een primaire 12 megapixel camera met dubbele diafragma en een 12 megapixel telelens. Het duo verzorgt prachtige foto’s in situaties met minder licht of juist veel licht dankzij het dubbele diafragma. De slimme artificial intelligence helpt je om eenvoudig de beste plaatjes te schieten. Schitterende foto’s die 2x ingezoomd zijn of portretfoto’s die het mooie bokeh effect laten zien. Met de Samsung Galaxy Note 9 word je vanzelf fotograaf.

2. Erg veel geheugen

Zoek je een smartphone met onwijs veel geheugen dan kom je vanzelf op de Samsung Galaxy Note 9. Het krachtige vlaggenschip is beschikbaar met 6 GB werkgeheugen en 128 GB aan opslag. Zoek je meer geheugen dan koop je de Samsung Galaxy Note 9 met 8 GB RAM en 512 GB opslagruimte. Het premium toestel biedt ook gelegenheid voor een microSD kaar zodat je tot 1 TB aan opslagruimte kun creëren. Dag laptop, hallo Note!

3. Een Pen voor meer dan schrijven

Sinds de eerste Galaxy Note is de S Pen een trouwe metgezel van het premium vlaggenschip. De nieuwe S Pen is nu nog slimmer en niet alleen maar bedoelt om mee te schrijven. Het hyper moderne vlaggenschip is uitgerust met een S Pen uitgerust met Bluetooth. Dankzij de Bluetooth verbinding met je Galaxy Note kun je de pen gebruiken om foto’s mee te maken op afstand en dat is ideaal voor familie portretten. De pen is ook gemaakt voor diapresentaties. Tekenen met de S Pen kan natuurlijk ook en de S Pen is zeer nauwkeurig.

4. Mega 4.000 mAh accu

Samsung heeft met de flinke 4.000 mAh accu in de Samsung Galaxy Note 9 geluisterd naar de gebruiker. Want wie wil er nou telkens zijn of haar smartphone opladen? De flinke accu verzekert je van een dag vol gebruik. De accuduur van de nieuwe Note is daardoor veel beter geworden. Je kunt de accu draadloos opladen of razend snel via Quick Charge 2.

5. Schitterend waterdicht ontwerp

Het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 9 is natuurlijk niet revolutionair en er zijn veel overeenkomsten met de Note 8. Het ontwerp van dit vlaggenschip is nog strakker en er zijn belangrijke wijzigingen. De glazen achterkant en het prachtige beeldscherm lijken afgerond in elkaar over te gaan. Hierdoor ligt de premium telefoon heerlijk in je hand. Je kunt nog beter bij de vingerafdrukscanner omdat deze onder de dual camera is geplaatst. Hiermee maak je zelfs onderwater de mooiste foto’s want de IP68 certificatie verzekert waterdichtheid tot 1,5 meter diepte voor 30 minuten.

6. Beste beeldscherm

De AMOLED beeldschermen van Samsung zijn zo goed, dat zelfs Apple er niet omheen kan en de beeldschermen voor haar iPhones gebruikt. Het prachtige 6,4 inch Super AMOLED beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 9 is het grootste en mooiste beeldscherm in de markt. De resolutie van het scherm is 2960 x 1440 pixels en het scherm neemt ruim 83% van de volledige voorkant in. Pas maar op dat je niet achter YouTube gekluisterd blijft met dit toestel.

7. Haarscherpe selfies

In iedere lijst van beste selfie smartphones zie je de Galaxy vlaggenschepen aan de top. De 8 megapixel selfie camera in de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 is nog beter. De front camera heeft een diafragma van f/1.7 en autofocus voor het beste resultaat ook bij weinig licht.

Reageer op artikel:
7 redenen om de Samsung Galaxy Note 9 te kopen
Sluiten