Nieuwe tv van Samsung camoufleert zich als een kameleon in een regenwoud

Redactie 13 mrt 2018 Entertainment

De tv is niet het meest fraaie ‘meubel’ in het huis. Vaak wordt ‘ie weggestopt achter een kastje om zo wat meer een huiselijke sfeer te krijgen. Nu is FHM geen grootmeester in architectuur, maar met dit nieuw pareltje van Samsung zal je woonkamer er een stuk rustiger uitzien.

Het is geen raam waar je doorheen kijkt. Het is eigenlijk gewoon een normale tv, alleen deze QLED tv heeft een speciale functie. Eigenlijk ontzettend simpel. Je knipt een foto van de wand voordat je de flatscreen ophangt en stuur die naar de tv. De televisie zoekt dan een goede positie voor de foto en past zich automatisch aan de muur. Ideaal toch? Minder ideaal is de prijs: 16.000 euro. Ja, precies.

Samsung
Foto: Samsung

Wietplantage

Nu denk je zeker: ja hallo dan gaan mijn stroomkosten het laten lijken dat ik een wietplantage op zolder heb staan. Samsung begrijpt dit probleem natuurlijk en heeft er daarom een speciale timer en spaarsysteem ingebouwd. Zo bespaar je energie en moet je geen tonnen betalen aan het eind van de maand. De tv zal ook aan alle smartsystemen meewerken die er zijn. We zien de laatste tijd al steeds meer smarthuissystemen opkomen en alle tv-concurrenten gaan hier in mee. Smart van hen.

Smart plannetje

Volgens Samsung kan de tv dus op elk systeem laden. Amazon Echoes, deurbellen, Philips Hue lampen en praten tegen je eigen afstandsbediening, niets is het de tv te gek. Met een ideale app heb je al je apparaten in huis verbonden en kun je met je dikke reet op de bank zo een tosti laten maken. Oké, zover zijn we nog niet, maar luier worden we zeker met deze nieuwe functies. Dan maar wat meer naar de sportschool of gebruik deze sportpil.

Samsung
Foto: Samsung
Reageer op artikel:
Nieuwe tv van Samsung camoufleert zich als een kameleon in een regenwoud
Sluiten