Twee gasten keken net zo lang naar Deadpool 2 tot Ryan Reynolds met ze wilde Facetimen

Redactie 14 jun 2018 Entertainment

Als je iets wil bereiken kom je daar met hard werken en doorzettingsvermogen. Wat ook schijnt te werken is hard werken en een gekke actie. De twee Nieuw-Zeelandse YouTubers, Jono en Ben, besloten net zo lang de Deadpool 2 trailer te kijken tot Ryan Reynolds met ze wilde Facetimen. Het idee was dat hij uiteindelijk wel via social media kanalen erachter zou komen en ze uit hun leiden zou verlossen. Spoiler alert: en zo geschiedde.

We weten niet zo goed of we dit moeten gooien op veel doorzettingsvermogen of op gekkenwerk. Misschien toch eerder doorzettingsvermogen, want hun doel werd uiteindelijk wel bereikt. Ook al vond Ryan Reynolds de twee mannen complete mafkezen om dit te doen, hij belde uiteindelijk wel ergens gedurende de 2e dag. Moet je voorstellen dat je 2 dagen lang dezelfde trailer kijkt. Je moet er maar zin in hebben.

De video

Een bizarre actie die wel werkt, slimme manier om zo met je favoriete beroemdheid te kunnen babbelen. Ze gewoon een schuld gevoel aanpraten! Niet de bedoeling dat teveel mensen dit gaan doen, Ryan Reynolds gaat niet de hele dag door mensen Facetimen omdat ze zijn trailer hele dagen lang kijken. Hoe dan ook het levert een grappig stukje beeldmateriaal op. Check de video hierbeneden voor jezelf:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Twee gasten keken net zo lang naar Deadpool 2 tot Ryan Reynolds met ze wilde Facetimen
Sluiten