Russische kunstenaar Nikita Golubev maakt ware meesterwerken van vieze auto’s

Redactie 19 apr 2017 Entertainment

Niet iedereen rijdt zijn auto dagelijks door de wasstraat of woont in een stofvrije omgeving. Dat betekent dus dat jouw auto vies wordt en je hem zo nu en dan moet wassen. Dat zijn altijd de klusjes die je zo ver als mogelijk uitstelt en probeert te ontwijken.

De Russische kunstenaar Nikita Golubev is juist dolblij met de vieze auto’s. Deze man ziet een modderige wagen als een onaangeroerd doek waarop hij een meesterwerk kan maken en zijn fantasie de vrije loop kan laten.

New day new dirt. Video of the process is coming soon. #dirtycarart #dirtyart #transsurfing #morningexercises #somethingnew #shadesofgrey #dirtsurfing #animalism #dirtpainting #dustpainting #bigbrush

A post shared by Nikita Golubev (@proboynick) on

Nikita laat op zijn Instagram zien hoe hij auto’s in Moskou scout op viezigheid en of er genoeg ruimte is om zijn goddelijke talent ten toon te spreiden. Op een onbewaakt moment valt hij de voertuigen aan en laat hij zijn klasse zien. Het is te hopen dat er in Nederland ook een kunstenaar opstaat die ranzige wagens op zo’n onnavolgbare wijze weet op te pimpen!

 

Bored Panda

Reageer op artikel:
Russische kunstenaar Nikita Golubev maakt ware meesterwerken van vieze auto’s
Sluiten