Golfbaas slaat hole stuk na machtige slag

Redactie 11 apr 2017 Entertainment

Golfer Russell Henley had zijn haartjes gekamd, broekje gestreken en zijn polootje gewassen zodat hij helemaal fris en fruitig op de golfbaan kon verschijnen tijdens de US Masters en een goede beurt kon maken tegenover het thuispubliek.

De Amerikaanse golfer strooide wat gras om te kijken hoe de wind stond, zette zijn petje nog eens recht om de zon geen kans te geven hem af te leiden en wiegde nogmaals met zijn heupen om zich klaar te maken voor de perfecte slag.

Russell keek, zwaaide zijn club naar achteren en haalde vervolgens vernietigend precies uit. De bal vloog hoog door de lucht over de 160 meter lange baan en de toeschouwers hielden hun adem in. Russell volgde ademloos de bal die langzaam het luchtruim doorkliefde.

Wat iedereen voor onmogelijk had gehouden bleek toch te kunnen. Russell stond verbouwereerd de bal gade te slaan. Deze golfbaas kreeg het voor elkaar om een machtige eagle te slaan, het balletje landde precies in het putje. Dit gebeurde met zo’n kracht waardoor de hole brak en de terreinmannen het moesten repareren voor de volgende golfer!

Reageer op artikel:
Golfbaas slaat hole stuk na machtige slag
Sluiten