Raap je zuipbuddy’s bij elkaar: Belgisch cafe wil dit weekend 1000 liter rum-cola omzetten

redactie 9 nov 2018 Entertainment

Hiep hiep, hoera! Café de Piraat in België bestaat vijf jaar! Wellicht ben je daar nog nooit geweest, maar misschien moet dat dit weekend daar maar eens verandering in komen . Het café wil namelijk dit weekend 1000 liter rum-cola gaan omzetten. Daarvoor hebben ze wel jouw hulp nodig. Laten we onze zuiderburen niet teleurstellen! 

‘We gaan de grootste hoeveelheid baco ter wereld in één weekend verkopen. We blijven ook doorlopend open om de baco te ‘bewaken’, staat er in het Facebookevent. Ze willen hiermee een record vestigen, maar hoeven niet perse in Guiness World Book of Records  te komen, want dat kost veel geld.  ”Het gaat mij vooral om de poging zelf en het feest dat daar aan gekoppeld is,” vertelde de cafébaas aan Het Laatste Nieuws.

Rum-cola
Foto: Café de Piraat

800 flessen cola

1000 liter. Da’s een hoop. Om precies te zijn: 200 flessen Bacardi en 800 flessen cola. Dat wordt groot inkopen voor de uitbater van deze tent in Lichtervelde. Dus app snel je maten voor twee dagen flink tanken in België. Een feestje moet je goed vieren toch? Hier alvast het adres: Hoogstraat 7-8, 8810 Lichtervelde.

Reageer op artikel:
Raap je zuipbuddy’s bij elkaar: Belgisch cafe wil dit weekend 1000 liter rum-cola omzetten
Sluiten