De kleine Rudolph Ingram moet de nieuwe Usain Bolt worden

redactie 13 feb 2019 Entertainment

Nog maar zeven jaar oud is deze Rudolph Ingram en nu al meer discipline en talent dan een ieder van ons ooit zal hebben. Is niet erg. We houden toch meer van sport kijken dan het daadwerkelijk uitvoeren ervan. Ja, die Rudolph is echt een machine, een wonderkind. Hij wordt ook niet voor niets bestempeld als de nieuwe Usain Bolt.

Met zijn kleine beentjes wist dit mannetje onlangs het huidige record op de honderd meter in zijn leeftijdsklasse te verpulveren. Hij legde de sprintafstand af met een tijd van 13.48 seconden. Het oude record stond hiervoor op 13.67 seconden. Het verschil lijkt misschien niet heel groot, maar in hardloopwereld is het nogal veel. Vooral op de honderd meter.

Rudolph ‘Blaze’ Ingram

Op de beelden zien we hoe Rudolph werkelijk gehakt maakt van zijn tegenstanders. Tja, met dit ventje als tegenstander doe je bij voorbaat al voor spek en bonen mee. Zilver wordt het nieuwe goud. Niet heel raar, aangezien er professionele atleten zijn die maar een paar seconden sneller zijn terwijl hun benen minimaal twee keer zo lang zijn. Rudolph ‘Blaze’ Ingram heeft ondertussen al 36 medailles op zak, waarvan er 20 in de favoriete kleur van Joel Beukers zijn. Hou hem dus in de gaten!

Reageer op artikel:
De kleine Rudolph Ingram moet de nieuwe Usain Bolt worden
Sluiten