Genomineerde #4 voor de Gent of the Year-award: Ruben Nicolai

Redactie 20 mei 2018 Entertainment

De stembussen voor de FHM500 zijn helemaal open en op dit moment wordt er tot rokende servers aan toe gestemd op FHM500.nl. Wie behalen uiteindelijk een plekje in het magazine? Dat zien we na 24 mei, als de mooie vrouwenbijbel verkrijgbaar zal zijn. De FHM500 is natuurlijk een ode aan de vrouw, maar laten we ook de mannen niet vergeten! Daarom hebben we dit jaar de TABAC Gent of the Year-award in het leven geroepen.

Waar moet de Gent of the Year aan voldoen? Het moet allereerst een toffe peer zijn. Een man die zichzelf altijd op een puike manier weten te presenteren waarbij wij denken: Ja, daar willen we wel een biertje mee drinken. Sympathiek, stoer, verzorgd en stijl zijn de sleutelwoorden in de jacht naar succes om deze award in de wacht te slepen. De aankomende weken zullen we de vier genomineerden allemaal aan je voorstellen. Onze vierde en laatste genomineerde is Ruben Nicolai!

Dit is het hoofd van iemand die zich zeer gelukkig prijst om heel even in Italië te vertoeven. Of het hoofd van diegene die de boot van links niet zag aankomen…

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

We zagen hem deze week nog in de video voor de FHM500 waarin hij zijn top-5 Mooiste Vrouwen van Nederland uit de doeken deed. Daar leerden we Ruben kennen als een zeer sympathieke, welbespraakte, grappige man waar je geheid goed een avondje bier mee kan drinken.

Zijn bekendheid dankt hij voornamelijk als een van de vier Lama’s. Inmiddels is dat al een tijdje achter de rug en beweegt hij nog steeds soepel door televisieland. Zo presenteert hij diverse grappige programma’s op RTL en zien we hem regelmatig als anchorman van RTL Boulevard over de beeldbuis glimmen. Zijn stijl? Tegenover Monstijl.nl vertelde hij dat hij dol is op pakken dragen. “Ik heb eigenlijk in jaren al geen kledingstukken meer bij elkaar gezocht. Ik vind pakken echt te gek om aan te doen. Maar in m’n vrije tijd kom ik toch echt niet veel verder dan de spijkerbroek, sweater, t-shirt, overhemd. Simpel, nee ‘casual chique’ zo zou ik mijn stijl willen omschrijven”, aldus Ruben.

Zo, alle genomineerden zijn nu bekend. Wordt het Valerio, Arjen, Joel of Ruben? Morgen worden ze allemaal nog een keer aan je voorgesteld en dan kun jij stemmen op je favoriete Gent of the Year! Vergeet TABAC Fragrances niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram.

Foto: Instagram Ruben Nicolai

Reageer op artikel:
Genomineerde #4 voor de Gent of the Year-award: Ruben Nicolai
Sluiten