Test je motor in extreme omstandigheden tijdens Rotterdam Dirt Ride

Redactie 15 aug 2018 Entertainment

Motorliefhebbers moeten zondag 2 september zéker even in de agenda zetten, want dan vindt de eerste editie van Rotterdam Dirt Ride plaats. Een festijn waar je lekker zelf kan crossen op je bike!

Geen eindeloze wandelingen langs verkoopstandjes waarbij je met een kilo aan folders naar huis gaat, maar gewoon volle bak zelf crossen op je tweewieler. Dat klinkt als een moddervet event.

Droom

Op een verlaten terrein van liefst 10.000 m2 langs de A13 wordt dit terrein omgetoverd in een terrein met diverse racebanen waarop wedstrijden plaatsvinden met straatmotoren waar jij aan mee kan doen met je café racer of custom bike. Gideon Schipaanboord en Joy Delwell zijn de oprichters van de Rotterdam Dirt Ride en zien een droom in vervulling gaan. “Het is geen motorshow of een rij met verkoopstandjes, maar je eigen motor kunnen testen in extreme omstandigheden op braakliggend terrein. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op de nieuwste motoren een proefrit te maken”, zegt Gideon.

Rotterdam Dirt Ride

Rijden op Husqvarna Motorcycles

Niet de minste motoren kunnen worden getest, want Husqvarna Motorcycles is officiële partner van het event. Het merk heeft drie nieuwe straatmodellen geïntroduceerd (401 Vitpilen, 701 Vitpilen en 401 Svartpilen) die allemaal getest kunnen worden. Mocht je die willen testen, dan kun je je op de dag zelf inschrijven.

Weet je wat helemaal mooi is? Het event is helemaal gratis! Ja jongen, kost je geen ene knaak om te kijken. Als je wilt racen moet je wel wat betalen, maar dat kost maar 15 euro dus dat valt ook reuze mee.  Mocht je je alvast aan willen melden voor de wedstrijden tijdens de Rotterdam Dirt Ride, dan kun je je aanmelden via info@rotterdamdirtride.com.

Rotterdam Dirt Ride

Reageer op artikel:
Test je motor in extreme omstandigheden tijdens Rotterdam Dirt Ride
Sluiten