Rock on met de limited edition Pinkpop Zippo Lighter & win twee weekendkaarten voor Pinkpop

redactie 18 mei 2016 Entertainment

Ook dit jaar rockt Zippo weer op Pinkpop met de Limited Edition Pinkpop 2016 Zippo lighter. Niet alleen dé manier om alvast goed in de Pinkpop stemming te komen, maar ook een ultiem aandenken aan jouw favoriete festival. Van 10-13 juni zal een groot aantal toffe artiesten het podium in Landgraaf weer in vuur en vlam zetten. Van de goden van de Red Hot Chili Peppers tot de rammers van Rammstein en van Paul McCartney tot Major Lazer. En dan gaan er nog geruchten over de komst van de Foo Fighters. Dit zijn headliners zoals headliners ooit bedoeld zijn. Dit wordt zo dik. En daar kun jij bij zijn vriend!

FHM.nl mag namelijk namens Zippo niet alleen de Zippo Limited Edition Pinkpop lighters weggeven, maar ook 1 x 2 weekendkaarten voor Pinkpop 2016! Zorg dat jij deze kaarten en de Limited Edition Pinkpop Zippo lighter nu te pakken krijgt! Winnen?

Like dit artikel. Volg @FHM op Instagram en maak een foto met een roze attribuut naar keuze. Plaats bij de foto de hashtags #FHMxPinkpop en #ZippoEncore. Heb je dit gedaan? Dan maak jij kans op twee kaarten voor Pinkpop en niet te vergeten die kekke Zippo lighter!

Vergeet ook niet om Zippo te volgen op Facebook en Twitter om up-to-date te blijven met het laatste festival nieuws, exclusieve aanbiedingen en andere toffe announcements.

Reageer op artikel:
Rock on met de limited edition Pinkpop Zippo Lighter & win twee weekendkaarten voor Pinkpop
Sluiten