The Rock is bevriend met gigantische albino gorilla in de nieuwe actiefilm Rampage

Redactie 17 nov 2017 Entertainment

Rampage beschikt over een bootlading aan gigantische monsters en slechts één van hen is Dwayne “The Rock” Johnson. De eerste trailer van de actie mega-beesten rampfilm is net gelanceerd, en slaagt deze preview erin om duidelijk te maken dat Rampage een aantal enorme sensaties in petto heeft.

Primatoloog Johnson, als Davis Okoye, deelt een onwrikbare band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die vanaf zijn geboorte al bij hem is geweest. Een kwaadaardig genetisch experiment dat verkeerd is gegaan, gooit de bekende roet in het eten en zorgt ervoor dat deze zachtaardige aap in een woedend wezen van reusachtige omvang veranderd. Om het nog erger te maken, wordt er al snel ontdekt dat er andere, op dezelfde wijze gemanipuleerde dieren zijn. Oh ooh!

“I was just thinking the only thing that’s missing right now is a giant crocodile.”

Terwijl deze nieuwe alfa-roofdieren door Noord-Amerika trekken en alles op hun pad vernietigen, werkt Okoye samen met een in diskrediet geraakte genetische ingenieur om een tegengif te maken, vecht hij zich een weg door een steeds veranderend slagveld. Niet alleen om een wereldwijde ramp te stoppen, maar ook om het brute wezen, dat ooit zijn vriend was, te redden.

The Rock als een zachtaardige wetenschapper, een zeer intelligente gorilla die gebarentaal gebruikt en de vernietiging van een enorme stad. Hell yess, meer dan dat heb je niet nodig voor een waanzinnige actiefilm vol heldendaden en de meest gruwelijke wezens. Het brute geweld van Rampage is vanaf 20 april 2018 te zien op het witte doek. Check hier de eerste trailer.

Reageer op artikel:
The Rock is bevriend met gigantische albino gorilla in de nieuwe actiefilm Rampage
Sluiten