Nederlandse Robin Holzken zet je beeldscherm in de fik met Sports Illustrated shoot

Redactie 16 feb 2018 Girls

Het zal je niet ontgaan zijn, de Sports Illustrated Swimsuit Edition is uit! Het is elk jaar weer een van de hoogtepunten in magazineland, in elk geval in die van ons, waarbij de mooiste vrouwen ter wereld naar een idyllisch strand worden gevlogen alwaar ze nakend op de gevoelige plaat worden gezet. Dit jaar had onze landgenote Robin Holzken de bijzondere eer om te poseren voor SI.  

Robin Holzken ken je uit de FHM500, waar ze al twee jaar lang furore maakt en langzamerhand richting de top van de ranglijst manifesteert. Zo stond ze op de 15e en 14e plek van de FHM500. Bijzonder, want zo vaak gebeurt het niet dat een landgenoot de pagina’s van Sports Illustrated mag versieren. De laatste keer dat een Hollandse schone mocht opdraven was in 2014, toen hockeysters Ellen Hoog en Eva de Goede zich van hun beste kant mochten laten zien.

Robin heeft weinig met sport te maken, maar wel een van de grootste modellentalenten die ons land (en de wereld) rijk is. Ondanks haar jonge leeftijd van 20 jaar, stond ze al model voor de grote merken der aarde en werd ze gescout door Victoria’s Secret. Het begon echter allemaal op Hyves, waar ze op 12-jarige leeftijd werd gescout. Yep, zonder Raymond Spanjar hadden we nu niet van Robin kunnen genieten in Bikini. Ray, nog bedankt man.

Al denken we dat ze het zonder Hyves ook wel had gered. Moet je eens kijken naar die bezwerende blauwe ogen en die glanzende bruine manen. Zo knap. Niet meer dan logisch dat Robin door Sports Illustrated naar de Bahama’s werd gevlogen, waar ze werd gefotografeerd door fotograaf Ben Watts in badkleding werd gehesen van TeenyB Bikini Couture. Dit ziet er magistraal uit. Wij bieden ons voor volgend jaar alvast aan voor de functie van billeninsmeerder.

Meer foto’s check je op SI.com

Foto’s: Ben Watts / Sports Illustrated

Reageer op artikel:
Nederlandse Robin Holzken zet je beeldscherm in de fik met Sports Illustrated shoot
Sluiten