Rico vs. Badr wordt het grootste Nederlandse kickboksgevecht ooit

redactie 22 okt 2016 Entertainment

Wij kijken uit naar GLORY COLLISION op 10 december, dan is het namelijk tijd voor het epische gevecht van Rico Verhoeven tegen Badr Hari. Rico ‘The King of Kickboxing en Badr ‘The Golden Boy’ gaan er in König Pilsner Arena in Oberhausen flink op.

Volgens Rico wordt dit het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen. Hij laait het vuurtje flink op, want het is volgens hem zijn tijd. “Badr Hari is een goede vechter, maar nu is het mijn beurt.”  En zijn tijd is het zeker, hij heeft zich de afgelopen vier jaar ontwikkelt als kampioen met een winning streak van tien gevechten achter elkaar in de GLORY-ring en vier titelverdedigingen.

Maar Badr Hari hoeft niet bang te zijn. Hij heeft een knock-outpercentage van gemiddeld 88 procent en heeft een winning streak van vijf aaneengesloten gevechten. Ook een beast dus. Het geeft hem in ieder geval genoeg vertrouwen voor deze epic fight: “Rico is nu dan misschien de koning, maar ik ben van onverwoestbaar goud.”

Zoals je leest worden de eerste klappen al uitgedeeld, maar het echte gevecht moet nog beginnen. De kaarten zijn te koop bij Ticketmaster en je kunt er al vanaf 60 euro bij zijn. Met de tickets krijg je ook nog toegang tot GLORY 36 en GLORY 36 SuperFight Series.

Reageer op artikel:
Rico vs. Badr wordt het grootste Nederlandse kickboksgevecht ooit
Sluiten