Rezvani Beast Alpha X Blackbird is keihard

Redactie 6 feb 2018 Machines

De sportwagenmerken hebben concurrentie gekregen, want Rezvani komt met de Rezvani Beast Alpha X Blackbird! Deze sportwagen is uitermate geschikt om de bergen van Toscane onveilig te maken. Wat een brute wagen zeg.

Tja, met zo’n naam kun je niet anders dan met een zieke aantal pk’s komen. 700 keiharde paarden die de Beast Alpha uitschreeuwt in ieder steegje van Volendam. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de snelheid. Want binnen 3,5 seconden zit jij aan de 100 kilometer per uur.

Rezvani
Foto: Rezvani

Van het uiterlijk moeten wij ook even slikken. Dit ziet er toch godsgruwelijke gevaarlijk uit. Wel een GTA-achtige bolide. Daar  zijn ze nog gratis, hier moet je er 181.000 keihard verdiende euro’s voor neerleggen. Als je nu nog niet om bent, dan laten we je ook nog even zien hoe de deuren opgaan. Nee, ze gaan niet omhoog zoals we gewend zijn van een gemiddelde bolide, maar opzij. Het is net of ie even wegvliegt met zo’n vleugels.

Rezvani
Foto: Rezvani

Genoeg gezegd, kopen dat ding. Voor 99,9% onder ons, spaar ze. Oh of investeer in bitcoins, dat kan natuurlijk ook. Als de waarde tenminste stijgt, anders verdwijnt deze bolide als sneeuw voor de zon.

Reageer op artikel:
Rezvani Beast Alpha X Blackbird is keihard
Sluiten