Reporter vraagt UFC Zwaargewicht kampioen om hem een trap te geven, ouch!

luc 11 jun 2015 Entertainment

Fabricio Werdum is de interim UFC zwaargewicht kampioen. Met meerdere knock-outs en submissions op zijn naam, weet je dat het niet verstandig is om dit beest om een trap te vragen. Dat is dus precies wat deze reporter wel deed. En dat heeft hij geweten ook. Werdum claimt dat hij maar 40% van zijn kracht gebruikte, maar die reporter staat de komende dagen niet meer op. Volgende keer eerst nadenken voordat je wat vraagt.

Wanneer Ultimate Fighting Championship (UFC) zwaargewicht kampioen Cain Velasquez dit weekend in de Octagon stapt voor UFC 188 in Mexico City, Mexico, zal het bijna twee jaar geleden zijn dat hij zijn riem verdedigde tegen Junior dos Santos.

Velasquez zou zijn riem tegen Fabricio Werdum verdedigen tijdens UFC 180 in november 2014, maar helaas leed de kampioen aan een gescheurde meniscus en een verstuikte MCL in zijn rechterknie. Een operatie was nodig en de match kon niet doorgaan. Hierdoor werd er gevochten om het interim kampioenschap, waar Werdum het tegen Mark Hunt opnam. Deze partij won Werdum overtuigend, waardoor de match tegen Velasquez moest plaatsvinden om te beslissen wie de baddest man on thé planet zou zijn. Die brute wedstrijd vindt aankomende zaterdag plaats. Wie denk jij dat er wint?

Reageer op artikel:
Reporter vraagt UFC Zwaargewicht kampioen om hem een trap te geven, ouch!
Sluiten