Remy Bonjasky wil de handschoenen weer aantrekken als Badr Hari hem uitdaagt

redactie 6 dec 2016 Entertainment

Badr Hari kan zijn handschoenen voorlopig nog niet opbergen. Remy Bonjasky ziet het namelijk ook wel zitten om een potje tegen hem te sparren. Tijdens het programma Peptalk van Ziggo Sport vraagt Frank Evenblij hem wat hij zou doen als Badr hem uitdaagt: “Dan ga ik mijn handschoenen aantrekken”, aldus de ex-kickbokser.

Remy kan prima terug kijken op de twee eerdere gevechten tegen Badr, hij won namelijk allebei de fights. Hij geeft Rico vs. Badr op deze manier nog wat extra spanning mee: “Ik zal je wat zeggen. Als Badr niet van Rico kan winnen, dan is er toch iets goed mis? Dat meen ik echt serieus.” Als Badr wint hoopt Remy zeker dat ‘ie door hem wordt uitgedaagd.

Episch gevecht checken

De uitslag van het gevecht is volgens Remy wel duidelijk: “Ik vind Rico een topvechter. Voor de persconferentie dacht ik echt: Rico gaat het helemaal maken. Tijdens de persconferentie zag ik hem helemaal klein worden. Ik dacht van: dat gaat niet goed. Ik had een beetje het gevoel dat hij een beetje spijt had van het feit dat hij Badri hier aan tafel heeft uitgedaagd.” Zelf sloot Remy zijn carrière drie jaar geleden af met een verliespartij in Tokio, misschien is dit het moment om op een hele mooie manier nog eens afscheid te nemen.

Foto: Instagram.

Reageer op artikel:
Remy Bonjasky wil de handschoenen weer aantrekken als Badr Hari hem uitdaagt
Sluiten