Releasedatum van Game of Thrones seizoen 7 lekt uit

Redactie 27 jan 2017 Entertainment

Normaal is de première van een nieuw seizoen van Game of Thrones al in april, maar we weten al een tijdje dat het dit jaar wat langer duurt dan normaal. IMDb dropte een lijst met data voor de afleveringen van seizoen 7, alleen is het nog niet bevestigd door HBO.

@GoTsources was net op tijd om een screenshot te maken van de lijst die IMDb inmiddels alweer offline heeft gehaald. Hierop staat de eerste episode ingepland op 25 juni, over ongeveer vijf maanden dus.

Het gerucht gaat dat vijf hoofdrolspelers een flinke salarisstrook in de bus krijgen voor heet één na laatste seizoen. The Hollywood Reporter claimt dat Kit Harington, Emilia Clarke, Lena Headey, Peter Dinklage and Nikolaj Coster-Waldau 1,1 miljoen dollar verdienen per aflevering voor de laatste twee seizoenen. Voor pak ‘m beet de helft van dat bedrag willen wij ook best een bijdrage leveren aan de serie.

Uiteraard moet het plot van het vet verhaal geheim blijven. Tegen BBC Radio 1 zei Maise Williams dat ze constant bang is om spoilers over Game of Thrones de wereld in te helpen. Zelf wist ze tijdens de afgelopen seizoen ook veel verhaallijnen nog niet. “I make educated guesses and we try and get answers and bits of information and knowledge from the writers but they keep it close to their chest.” De die hard Game of Thrones fans zitten dus nog zo’n vijf maanden in dezelfde spanning.

Daily Mail

Reageer op artikel:
Releasedatum van Game of Thrones seizoen 7 lekt uit
Sluiten