Releasedatum Creed 2 bekend met misschien wel Rico Verhoeven in de gelederen

Redactie 28 dec 2017 Entertainment

Terwijl iedereen gister nog aan het bijkomen was van de nodige eetfissa’s, slingerde Sylvester Stallone een aankondiging de wereld in. De releasedatum van Creed 2 is bekend.

In een Instagram-bericht met een teaserafbeelding schrijft Stallone dat de film in november tijdens Thanksgiving wordt uitgebracht. Ook al houden die rare Amerikanen er een rare schrijfstijl met datums op na, pronkt er toch echt de datum van eerste kerstdag op de poster. Hij weet het in elk geval lekker mysterieus te houden. Welke feestdag het ook mag zijn, de film zal hoe dan ook de Rocky legende voortzetten.

IT IS COMING OUT IN NOVEMBER!!! THANKSGIVING!!! You’re really won’t know how tough you until you have to stand toe to toe with your worst fear AND KNOCK IT OUT COLD!!!! #rockybalboa1976 #alexgaston_art

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

Verder is het over de aankomende boksfilm nog veel raden en gissen, waar er nog weinig bekend is over het script van Creed 2. Wel zal de blonde bokser Ivan Drago uit Rocky samen met zijn zoon terugkeren in de nieuwe reboot. Dat kan alleen maar een genadeloze confrontatie betekenen in de ring tussen Drago Jr. en Adonis Creed, wiens vader Apollo werd gedood door Drago in Rocky IV. Het is ook nog behoorlijk onduidelijk wat er zich achter de schermen afspeelt. In de eerste plaats zou good old Stallone in de regisseursstoel voor Creed 2 plaatsnemen en de teugels overnemen van Ryan Coogler. De regisseur die het eerste deel van de franchise uit 2015 regisseerde. Maar komt mogelijk toch nog iemand anders in de zetel te zitten.

Rico Verhoeven

Daarnaast zien we misschien nog een andere vechtsportheld in de film met Michael B. Jordan verschijnen. Onze eigen wereldkampioen kickboksen heeft zijn zinnen gezet op een sterrenstatus in de filmwereld. Rico Verhoeven was te gast bij de heren van Voetbal Inside en vertelde dat Sylvester Stallone himself zijn auditie voor de rol in Creed 2 wel zag zitten. De Rocky acteur liet Rico midden in zijn voorbereiding voor het gevecht tegen Jamal Ben Saddik overvliegen naar Hollywood om hem in eigen ogen aan het werk te zien en hem te coachen.

Foto: Warner Bros.

Maxime

Reageer op artikel:
Releasedatum Creed 2 bekend met misschien wel Rico Verhoeven in de gelederen
Sluiten