Red Bull Culture Clash komt naar Nederland en belooft het muzikale spektakel van het jaar te worden

redactie 21 apr 2016 Entertainment

Naar een concert gaan is leuk, maar wat als je naar vier verschillende concerten tegelijkertijd kon gaan? Red Bull staat voor je klaar: ze zetten vier verschillende groepen, met vier verschillende muziekstijlen op vier podia, in één arena en laten ze strijden om de harten van het publiek. Het fenomeen Culture Clash van komt 26 mei voor het eerst naar Nederland en dat wordt een evenement om bij te zijn. In Ahoy Roterdam zullen de muziekstijlen dub-reggae, rave, hip-hop en hardcore alle vier proberen de bezoekers los te laten gaan door de hardste sets neer te zetten. Uiteindelijk bepaal jij, als bezoeker, wie de felbegeerde trofee me naar huis mag nemen.

De line-up staat garant voor een waar stampfestijn aan heerlijke knalmuziek. Team hip-hop bestaat uit het Appelsap Soundsystem en ze zullen een heleboel vrienden meenemen om zo hard mogelijk te komen. De mannen van de hardcore stage zijn niemand minder dan Moortje, Paul Elstak en Dark Raver. Het drietal gaat al een tijd mee en zal absoluut geen moeite hebben om het publiek los te laten gaan. De ravers zullen op hun wenken bedient worden door Mr. Polska en zijn kompaan Boaz VD Beats en voor de dub en reggae liefhebber staan Typhoon en King Shiloh Soundsystem voor je klaar. Laat je verrassen door soorten muziek waarvan je niet had durven dromen dat je ze leuk vond.

WINNUN!
Om alvast in de stemming te komen voor deze viering der muziek kan je je toevlucht zoeken in de Ultimate Ears Shockwave. De speakers leveren een krachtig 360 graden geluid en voor extra volume kan je er meerdere aan elkaar verbinden. Voor de Culture Clash heeft UE de Red Bull Shockwave gemaakt. Met machtige sound en kleurrijk omhulsel is dit het gluidssysteem voor in de zomer. Wij geven een exemplaar weg en het enige wat jij moet doen om te winnen is ons laten weten is wie jouw favoriete artiest is.

Voor meer info en natuurlijk de tickets, kan je hierrrrr terecht.

Reageer op artikel:
Red Bull Culture Clash komt naar Nederland en belooft het muzikale spektakel van het jaar te worden
Sluiten